İnceleme Adata AT10000-USBA-CWH Powerbank İncelemesi

Merhabalar. bugün Amazon'dan sipariş ettiğim powerbank'i inceleyeceğim. Ürün "Prime" üyesi olanlara bu şekilde geliyor.

IMG_20211120_175014.jpg

Kağıt oynamasın diye sıkıştırılmış.

Ürün kutusunun fotoğrafları ve iddia ettiği güç değerleri:
IMG_20211120_175038.jpg
IMG_20211120_180935.jpg
IMG_20211120_181008.jpg
IMG_20211120_181019.jpg

Ürünün fotoğrafları:
IMG_20211120_234857.jpg
IMG_20211120_234910.jpg
IMG_20211120_234936.jpg
IMG_20211120_234951.jpg

Ürününün kutu içeriği
Powerbank, kullanım kılavuzu (daha çok güç çıkışını anlatıyor ama neyse :) ), yaklaşık 20 cm'lik mikro USB kablo ile karşılıyor.

IMG_20211120_175506.jpg

Gelelim ürünün performansına:
1) Şarj olma süresi: İlk geldiğinde tam %50 şarjı vardı, yaklaşık 2 saat sonra (1 saat 57 dakikaydı sanırım) %100 oldu. Bu demek oluyor ki yaklaşık 4 saatte tam şarj oluyor.

2) Şarj etme süresi: POCO X3 NFC 128GB cihazımı (5160 Mah batarya bulunuyor.) 2 saat 20 dakika gibi bir sürede şarj etti, bunu yaparken 2 ışık söndü fakat %50'den fazla batarya kullandığını söyleyebilirim.

3) Isınma durumu: Cihaz sadece şarj alırken, USB portu biraz ısınıyor ama el yakmıyor. Sadece hissediyorsunuz.
Şarj ederken, gayet soğuk biçimde çalışıyor.

4) Pil döngüsü: Tam test edemedim ama tahminimce 9850 Mah civarına tekabül ediyor.

5) Eski telefonlarda dokunmatik dengesizliği: Kararlı güç verdiği için o sorun yok, bizzat onu da test ettim.

Bana göre artıları:
1) Fiyatına göre kaliteli.
2) İddia ettiği değerler şimdilik doğru.
3) Adı bilinmeyen markalar yerine ADATA gibi bir marka almak daha iyi.
4) Isınmıyor. (En sevdiğim yanı bu oldu)
5) O bütçede çoğu powerbank, 1.5A sunuyor. (2.0A dese de), bu powerbank gerçekten o değeri sundu.)
6) Batarya Mah 10000'e yakın.

Bana göre eksileri:
1) Cihaz çok kaygan.
2) Micro USB şarj portu olması.
3) Bunu eleştirmek yanlış olur ama beraberinde gelen kablo çok kısa. 20cm olduğunu bile düşünmüyorum.
4) Benim gibi hızlı şarja alışkın biri için biraz kanser edici bir şarj etme süresi diyebilirim. (2 saat 20 dakika)

@Mansion , @Eren AK etiketleyin demiştiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
-Emir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten iyi bir inceleme. Elinize sağlık. :)
Merhabalar. Bugün Amazon'dan sipariş ettiğim Powerbank'i inceleyeceğim. Ürün "Prime" üyesi olanlara bu şekilde geliyor.

Eki Görüntüle 1221076

Ürünün fotoğrafları:

Ürününün kutu içeriği
Powerbank, kullanım kılavuzu (daha çok güç çıkışını anlatıyor ama neyse :) ), yaklaşık 20 Cm'lik mikro USB kablo ile karşılıyor.

Eki Görüntüle 1221078

1) şarj olma süresi: İlk geldiğinde tam %50 şarjı vardı, yaklaşık 2 saat sonra (1 saat 57 dakikaydı sanırım) %100 oldu. Bu demek oluyor ki yaklaşık 4 saatte tam şarj oluyor.

2) şarj etme süresi: POCO X3 NFC 128 GB cihazımı (5160 mAh batarya bulunuyor.) 2 saat 20 dakika gibi bir sürede şarj etti, bunu yaparken 2 ışık söndü fakat %50'den fazla batarya kullandığını söyleyebilirim.

3) Isınma durumu: Cihaz sadece şarj alırken, USB portu biraz ısınıyor ama el yakmıyor. Sadece hissediyorsunuz.

4) Pil döngüsü: Tam test edemedim ama tahminimce 9850 mAh civarına tekabül ediyor.

5) Eski telefonlarda dokunmatik dengesizliği: Kararlı güç verdiği için o sorun yok, bizzat onu da test ettim.

Bana göre artıları:
3) Adı bilinmeyen markalar yerine Adata gibi bir marka almak daha iyi.
5) O bütçede çoğu powerbank, 1.5A sunuyor. (2.0A dese de), bu powerbank gerçekten o değeri sundu.)
6) Batarya mAh 10000'e yakın.

Bana göre eksileri:
1) Cihaz çok kaygan.
3) Bunu eleştirmek yanlış olur ama beraberinde gelen kablo çok kısa. 20cm olduğunu bile düşünmüyorum.
4) Benim gibi hızlı şarja alışkın biri için biraz kanser edici bir şarj etme süresi diyebilirim. (2 saat 20 dakika)

@Mansion, @Eren AK etiketleyin demiştiniz.

-Emir.

Hocam zaten 46TL'lik bir üründe kablo çıkmış daha ne istiyorsunuz. :D

Bende sipariş edeceğim bakalım. Pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama olsun, deneyelim.

Gerçekten iyi bir inceleme. Elinize sağlık. :)

Hocam zaten 46TL'lik bir üründe kablo çıkmış daha ne istiyorsunuz. :D

Bende sipariş edeceğim bakalım. Pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama olsun, deneyelim.
O yüzden dedim eleştirmem doğru olmaz diye 😄.

O yüzden dedim eleştirmem doğru olmaz diye 😄.

Açıkçası şaşırttı beni bu kadar iyi olmasıyla. Adata genel anlamda kaliteli bir firma değil pek. Ama ben almassam olmaz. :D

Merhabalar. Bugün Amazon'dan sipariş ettiğim Powerbank'i inceleyeceğim. Ürün "Prime" üyesi olanlara bu şekilde geliyor.

Eki Görüntüle 1221076

Ürünün fotoğrafları:

Ürününün kutu içeriği
Powerbank, kullanım kılavuzu (daha çok güç çıkışını anlatıyor ama neyse :) ), yaklaşık 20 Cm'lik mikro USB kablo ile karşılıyor.

Eki Görüntüle 1221078

1) şarj olma süresi: İlk geldiğinde tam %50 şarjı vardı, yaklaşık 2 saat sonra (1 saat 57 dakikaydı sanırım) %100 oldu. Bu demek oluyor ki yaklaşık 4 saatte tam şarj oluyor.

2) şarj etme süresi: POCO X3 NFC 128 GB cihazımı (5160 mAh batarya bulunuyor.) 2 saat 20 dakika gibi bir sürede şarj etti, bunu yaparken 2 ışık söndü fakat %50'den fazla batarya kullandığını söyleyebilirim.

4) Pil döngüsü: Tam test edemedim ama tahminimce 9850 mAh civarına tekabül ediyor.

Bana göre artıları:
3) Adı bilinmeyen markalar yerine Adata gibi bir marka almak daha iyi.
6) Batarya mAh 10000'e yakın.

Bana göre eksileri:
1) Cihaz çok kaygan.

@Mansion, @Eren AK etiketleyin demiştiniz.

-Emir.

Hocam incelemenizi okudum, güzel bir inceleme olmuş. Sizce güncel olarak hala tercih edilebilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı