Kingston A2000 veya XPG SX6000 Pro. SATA SSD ile M.2 NVMe arasında çok fark yok. Render veya başka işlerin yok ise, SATA SSD almanı öneririm. NVMe fiyatları oldukça yüksek.
Kingston A2000 veya XPG SX6000 Pro. SATA SSD ile M.2 NVMe arasında çok fark yok. Render veya başka işlerin yok ise, SATA SSD almanı öneririm. NVMe fiyatları oldukça yüksek.
Satalara da baktım ama toshiba kingstonun bu modellerinden çok da uygun 256lık bir modeli ben bulamadım. Sizin tavsiye edeceginiz iyi bir sata ssd varsa bakabilirim ona da.
Kingston HyprX Fury 3D 240GB 500-500MB/s 2.5" Sata 3.0 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kingston HyprX Fury 3D 240GB 500-500MB/s 2.5" Sata 3.0 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Benim boştaki girişim m.2. Sata derken nvme arayüzü olmayan satayı söylemek istedim. Benim attığım modeller aşağı yukarı 400 lira civarı. Yani m.2 sata alacaksam buna değecek bir fiyat farkı olsun bari diyorum yoksa m.2 nvme almak daha mantıklı geliyor.