Adata DDR4 (8GBX2) 3000MHz D41 Spectrix RGB RAM Nasıldır?

Sebebi ise Palit markası kaliteli değil. İleride siyah ekran hatası veya başka herhangi bir sorunlarla boğuşmamak için 300-400 TL farka değer. Ama siz bilirsiniz yine de test sonuçlarını bekliyorum.
Peki bu siyah ekran sorunu neyden kaynaklanıyor? Diğer ekran kartlarında da verme olasılığı yok mu ?

Palit , Galax , Manli gibi markaları pek tavsiye etmiyoruz.
Kim tavsiye etmiyor kardeşim, siz kimsiniz?

Palit, Galax gibi markalar gayet kalitelidir. Kötü olsa bile size sorun yaşatabilecek tek kısmı soğutması, içerisindeki işlemci aynı.

Hatta Palit, ekran kartı piyasasında Asus ve MSI'dan daha büyük bir marka. Sadece hizmet sundukları alan biraz daha dar. @Waifu Impact 'ye katılıyorum bu sistemi o güç kaynağı ve kasaya iade etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Kim tavsiye etmiyor kardeşim, siz kimsiniz?

Palit, Galax gibi markalar gayet kalitelidir. Kötü olsa bile size sorun yaşatabilecek tek kısmı soğutması, içerisindeki işlemci aynı.

Hatta Palit, ekran kartı piyasasında Asus ve MSI'dan daha büyük bir marka. Sadece hizmet sundukları alan biraz daha dar. @Waifu Impact 'ye katılıyorum bu sistemi o güç kaynağı ve kasaya iade etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Nasıl yani güç kaynağı ve kasanın ne gibi bir sıkıntısı var? Bunu anlamış değilim. Alternatif bir RGB veya soğutma bakımından güzel ve 4 fanlı estetik bir kasa var mıdır?

Dark giriş seviyesi bir marka. Yanlış bakmadıysam 900 TL gibi bir fiyatı var kasanın.
2 fanla geliyor kasa, isterseniz 1 adet daha alabilirsiniz. RGB için kaliteden olmayın.
Şimdi yukarıda ''Sebebi ise Palit markası kaliteli değil. İleride siyah ekran hatası veya başka herhangi bir sorunlarla boğuşmamak için 300-400 TL farka değer. Ama siz bilirsiniz yine de test sonuçlarını bekliyorum. '' dendi ve açıkçası aklım karıştı çünkü ilk defa pc topluyorum. Palit hakkında kötü bir yorum da okumadım ve ilk defa böyle bir yorumla karşılaştım. Palit ekran kartı alırsam hata mı ederim bu siyah ekran sorunu nedir? Hiç bir açıklamada da bulunulmadı.

Adata DDR4 16 GB (8X2) 3000 MHz D41 Spectrix RGB LED kırmızı RAM hakkında ne düşünüyorsunuz? Sistemim hemen hemen aşağıda sıraladığım gibi olacak:
  • Palit GTX 1060 JetStream 6 GB
  • AMD Ryzen 5 2600X
  • ASRock AB350 PRO4
  • Dark Supernova 700W RGB kasa
  • Seagate 1 TB HDD
  • Adata SU800 128 GB 560/520
  • AOC 24" 1ms 144 Hz G2460PF monitör.
Dostum bende bu kasadan var, PSU'sundan oldukça memnunum gerçi benimki 750W 80+ Highpower'dı içinde gelmişti. Kasaya gelecek olursak bu fiyata bu kasayı aldığımdan biraz pişmanım açıkçası aldıktan 1 2 ay sonra öndeki fanlardan birtanesi bozuldu ses çıkarmaya başladı. İkinci olarak aldığım gün kasanın ekran kartını takıyım derken temperli cam vidalarından birtanesi içerideki plastigi kırdı ve artık boşa dönüyor. Çok şık gözüküyor haklısın ama kalitesini hiç beğenmedim.

Son düzenleme:
Dostum bende bu kasadan var, PSU'sundan oldukça memnunum gerçi benimki 750W 80+ Highpower'dı içinde gelmişti. Kasaya gelecek olursak bu fiyata bu kasayı aldığımdan biraz pişmanım açıkçası aldıktan 1 2 ay sonra öndeki fanlardan birtanesi bozuldu ses çıkarmaya başladı. İkinci olarak aldığım gün kasanın ekran kartını takıyım derken vidalardan birtanesi içerideki plastigi kırdı ve artık boşa dönüyor. Çok şık gözüküyor haklısın ama kalitesini hiç beğenmedim.
Kasa hakkındaki en net yorumdan dolayı gerçekten çok teşekkür ederim.
Grafik işlemcinin kendisinde oluşan bir sorun Palit kaynaklı değildir diye düşünüyorum. Sonuçta o grafik işlemciyi üreten Nvidia, Palit ise soğutma sistemini yerleştirip satıyor diye düşünebilirsiniz.
Peki Palit ekran kartı almam sizce hata mı olur, Gigabyte, MSI, Asusa oranla daha ucuz.

Kasa hakkındaki en net yorumdan dolayı gerçekten çok teşekkür ederim.

Peki Palit ekran kartı almam sizce hata mı olur, Gigabyte, MSI, Asusa oranla daha ucuz.
Bu arada ekran kartım da Galax ve ondan da memnunum. Palit markasını bilmiyorum ama Galax'ın; MSI, Gigabyte gibi markalardan hiç bir altta kalır yanı yok buna eminim. Aynı grafik işlemciye fazladan 300+ lira vermek bence çok gereksiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı