Adata DDR4 (8GBX2) 3000MHz D41 Spectrix RGB RAM Nasıldır?

Bu arada ekran kartım da Galax ve ondan da memnunum. Palit markasını bilmiyorum ama Galax'ın; MSI, Gigabyte gibi markalardan hiç bir altta kalır yanı yok buna eminim. Aynı grafik işlemciye fazladan 300+ lira vermek bence çok gereksiz.
Soğutma durumu nedir peki? Soğutması iyi mi?

İzmir gibi sıcak bir yerde kışın O.C'siz 60 - 65 derece yazın 68-70 lerde çalışıyor (Fanları otomatikte ve %60ı geçirmiyorum). Soğutması da gayet iyi. Bahsettiğimiz diğer markalarda en pahalıları en fazla bundan 6 7 derece soğuk çalışır. Daha iyi soğutma için sıvı soğutmalı kart lazım zaten. Fanları %100'e de alsam ses duymuyorum (hoş kasanın fanları biraz sesli onlar kapatıyodur kesin sesini) ama çok yüksek devirde fanların ömründen yerim diye o kadar güçlü çalıştırmıyorum.

Palit kullanıp sorun yaşayan birisini görmedim. Sadece Türkiye'de tanınmıyor diye hemen kalitesiz marka demeyi bırakın. Ayrıca Dark'ın ürünlerini de tavsiye etmiyorum. Teknobiyotik'in kendi markası olduğu için göğe çıkartıp duruyorlar. @aroundtheoutside arkadaşımızın dediği gibi Nzxt kasa ve Fsp güç kaynağı almanız çok daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kim tavsiye etmiyor kardeşim, siz kimsiniz?

Palit, Galax gibi markalar gayet kalitelidir. Kötü olsa bile size sorun yaşatabilecek tek kısmı soğutması, içerisindeki işlemci aynı.

Hatta Palit, ekran kartı piyasasında Asus ve MSI'dan daha büyük bir marka. Sadece hizmet sundukları alan biraz daha dar. @Waifu Impact 'ye katılıyorum bu sistemi o güç kaynağı ve kasaya iade etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Forumdaki arkadaşlar ve ben uyarımızı yaptık.
İlerde ekrana görüntü gelmiyor , ekranım mavi oldu , pikseller yok gibi konular açmamanız dileğiyle.
Palit gibi markalar asla MSI ASUS gibi markalardan da büyük olamaz kafanızdan uydurmayın.
Geçen bir video izledim Manli GTX 1070 kutu açılımı diye içinden ne bir kullanım klavuzu ne bir garanti belgesi hiçbirşey çıkmadı ayrıca statik poşet açık olarak geldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı