SN580 varken bir numarası yok.
Bilinen bir ürün değil gördüğüm kadarıyla fazla veri bulamadım. Ama bu fiyata bu SSD'yi katlayan Sn580 gerçeği var. O da aynı para.Nasıl yani nasıldır hocam iyi midir bu Adata Legend
Bilinen bir ürün değil gördüğüm kadarıyla fazla veri bulamadım. Ama bu fiyata bu SSD'yi katlayan SN580 gerçeği var. O da aynı para.
Orasını anladım hocam sorun yok. Gen 3 hızı destekleyen bir SSD yani en fazla 3000 mb/s okuma ve 3000 mb/s yazma alabilirsin. Bu Ssd ise bu değerleri 2400 ve 1800 olarak vaad ediyor. Yani giriş seviyesi bir Ssd. Sahte olmadıktan sonra kullanırsın ama uzun yıllar götürmeyebilir.Hocam almayacağım SSD benım SSD'ım bu yorum istiyorum
Orasını anladım hocam sorun yok. Gen 3 hızı destekleyen bir SSD yani en fazla 3000 mb/s okuma ve 3000 mb/s yazma alabilirsin. Bu SSD ise bu değerleri 2400 ve 1800 olarak vadediyor. Yani giriş seviyesi bir SSD. Sahte olmadıktan sonra kullanırsın ama uzun yıllar götürmeyebilir.
10 üzerinden kaç verirsiniz hocam
Yazma ömürleri bu şekilde. Çok büyük boyutlu dosyalarla sürekli haşır neşir olmazsan PC'yi değiştirene kadar kolay kolay bozulmaz.
256 GB 65TB
512 GB 130TB
1TB 260TB
Yazma ömürleri bu şekilde. Çok büyük boyutlu dosyalarla sürekli haşır neşir olmazsan PC'yi değiştirene kadar kolay kolay bozulmaz.
256 GB 65TB
512 GB 130TB
1TB 260TB
Yeterli. Kaç sene gider bunu ezbere söylemek saçma olur.1 TB benimki
Oyun için yeterli bir seviye mi mesela kaç sene gider 1,5 senede sağlığı %100
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.