Çözüldü Adata Legend 800 sistemde gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

moliceff

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün Adata Legend 800'ü vatan mağazasından aldım ve bilgisayarımdaki M.2 NVMe SSD slotuma taktım. Anakartım ASRock A320M HDVR-4.0. anakartım biraz eski biliyorum fakat M.2 SSD slotu olduğu icin uyumludur diye düşündüm ve satın aldım. Bilgisayara taktım fakat bilgisayarı açtığımda kasaya takılmıs gözüküyor fakat depolama alanı olarak gözükmüyor. Disk yönetiminden ayıracaktım fakat orada da gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir?

1755874594939.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bugün Adata Legend 800'ü vatan mağazasından aldım ve bilgisayarımdaki M.2 NVMe SSD slotuma taktım. Anakartım ASRock A320M HDVR-4.0. anakartım biraz eski biliyorum fakat M.2 SSD slotu olduğu icin uyumludur diye düşündüm ve satın aldım. Bilgisayara taktım fakat bilgisayarı açtığımda kasaya takılmıs gözüküyor fakat depolama alanı olarak gözükmüyor. Disk yönetiminden ayıracaktım fakat orada da gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir?

Eki Görüntüle 2560742

Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını paylaşın.

o foto atmışın ya ordan aygıtın üzerine gel az aşağıda özellikler var ona tıkla aygıt kaldıra tıkla sürücüleri yükle düzelebilir. tam emin değilim

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı