Adata Legend 850 Lite 1TB alınır mı?

Bütçe
2000
İşletim sistemini ona mı kuracaksınız? Kurmayacaksanız DRAM olmaması çok önemli değil.

Windows kuracaksa da DRAM olmaması çok önemli değil. Günlük kullanıcının ya da oyun oynayacak insanların hiçbirinin fark edebileceği bir fark oluşturmaz ya da uzun vadede bir "zararı" ya da eksikliği olmaz.

Aynı paraya DRAM'li model varsa ve iade cart curt uğraşmak istiyorsa değiştirsin ama diğer türlü bahsedildiği gibi kullanımı etkileyecek hiçbir farkı yok günlük kullanıcı için.

Windows kuracaksa da DRAM olmaması çok önemli değil. Günlük kullanıcının ya da oyun oynayacak insanların hiçbirinin fark edebileceği bir fark oluşturmaz ya da uzun vadede bir "zararı" ya da eksikliği olmaz.

Aynı paraya DRAM'li model varsa ve iade cart curt uğraşmak istiyorsa değiştirsin ama diğer türlü bahsedildiği gibi kullanımı etkileyecek hiçbir farkı yok günlük kullanıcı için.

İade ettim de bulamadim DRAM'li model

@LightningBird İptal et. Herkes çöp ürünler önermiş.
Bu fiyatta daha iyisi yok. DRAM'li bir model. Exceria Plus G3'ün SLC Cache'i dolduğunda hızı 350 MB/s civarlarına geliyor. Exceria Plus'ın SLC Cache'i daha küçük ama dolduğunda 1500 MB/s civarına düşüyor hızları. Çöp bir ürün, bulaşılmaz.

@LightningBird İptal et. Herkes çöp ürünler önermiş.
Bu fiyatta daha iyisi yok. DRAM'li bir model. Exceria Plus G3'ün SLC Cache'i dolduğunda hızı 350 MB/s civarlarına geliyor. Exceria Plus'ın SLC Cache'i daha küçük ama dolduğunda 1500 MB/s civarına düşüyor hızları. Çöp bir ürün, bulaşılmaz.
Knk emin misin 2 kere alip iptal ettim adata ssdyi ayriyeten önerdiğin gen3 snrm ve okuma hızı adata ya göre düşük gibi laptopta boş bir gen4 slotu var gidip gen3 takip +2000mb hızdan faydalanmamak mantikli mi sence

OKardeşim DRAM var attığım SSD'de ve o 2000 MB/s hızı hissedemezsin bile. SATA ve NVMe arasında bile dağlar kadar fark yok. Ayrıca DRAM var attığım SSD'de. Daha uzun ömürlü ve hızı daha stabil kalır SSD'nin DRAM olursa.
Tamamdir ben bunuda iptal ediyim umarım satıcı sövmez

O 2000 MB/s hız farkını hissedemezsin bile. SATA ve NVMe arasında bile dağlar kadar fark yok. Ayrıca DRAM var attığım SSD'de. Daha uzun ömürlü ve hızı daha stabil kalır SSD'de DRAM olursa.
@ProximusTwo varmıdır max 2000 bandında önerebileceğin başka olabilirse gen4 ssd ayrıyeten kb birkaç gün seni yorcam baya sorum olcak o ssd yi alana dek sonradan pişman olmak istemiyorm

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı