Ben de stok var gözüküyor.@ProximusTwo
stok bitmiş bile QW:EQW ben 2-3 gün bekliyim gelirse alrm gelmezse tavsiye içn tekrar buraya gelirim
Ben de stok var gözüküyor.@ProximusTwo
stok bitmiş bile QW:EQW ben 2-3 gün bekliyim gelirse alrm gelmezse tavsiye içn tekrar buraya gelirim
Bende bi süreliğine stok bulunan mağazaların yerini verdi birkaç kere f5 leyince satin al butonu cikti ama şuan alamam önce iadesini yaptigim ssd iade edilsin umarim 2 gün dayanirBen de stok var gözüküyor.
@ProximusTwo kanka stok yok önerebilecegin başka var mı be bide sence 2000 tl gen3 ssd ye vermeeye değer mi
O 2000 MB/s hız farkını hissedemezsin bile. SATA ve NVMe arasında bile dağlar kadar fark yok. Ayrıca DRAM var attığım SSD'de. Daha uzun ömürlü ve hızı daha stabil kalır SSD'de DRAM olursa.
@LightningBird Hocam mis gibi açıklamış. Sence değmez mi?@LightningBird İptal et. Herkes çöp ürünler önermiş.
Bu fiyatta daha iyisi yok. DRAM'li bir model. Exceria Plus G3'ün SLC Cache'i dolduğunda hızı 350 MB/s civarlarına geliyor. Exceria Plus'ın SLC Cache'i daha küçük ama dolduğunda 1500 MB/s civarına düşüyor hızları. Çöp bir ürün, bulaşılmaz.Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@ProximusTwo okey dersen direk alıyorm 2200 e değermi sence 1tb ssd@ProximusTwo ne düşünüyosun fiyatına göre Patriot Viper VP4100-1TBM28H 1 TB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
üstte attım bilgileri de knk 3k verilmez 1tb ssd ye ya oyun içn kullancam sadece sistem için zaten 7000 okumalı micron ssd var Micron 3400 NVMe™ SSD StorageHakkında pek detaylı bilgi yok. Exceria G2 veya Fury Renegade bakın.
viper vp4100 ü aldım pişman olur muyum nand yongası olrk sadece tlc nand görünüyor siparişi iptal etme vaktim var napsam ? hızı tbw yazma garantisi fln bayaa yüksekHakkında pek detaylı bilgi yok. Exceria G2 veya Fury Renegade bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.