Adata Legend 850 Lite 1TB alınır mı?

Bütçe
2000
Ben de stok var gözüküyor.
Bende bi süreliğine stok bulunan mağazaların yerini verdi birkaç kere f5 leyince satin al butonu cikti ama şuan alamam önce iadesini yaptigim ssd iade edilsin umarim 2 gün dayanir

1705402407221.png
@ProximusTwo kanka stok yok önerebilecegin başka var mı be bide sence 2000 tl gen3 ssd ye vermeeye değer mi

Son düzenleme:
O 2000 MB/s hız farkını hissedemezsin bile. SATA ve NVMe arasında bile dağlar kadar fark yok. Ayrıca DRAM var attığım SSD'de. Daha uzun ömürlü ve hızı daha stabil kalır SSD'de DRAM olursa.
@LightningBird İptal et. Herkes çöp ürünler önermiş.
Bu fiyatta daha iyisi yok. DRAM'li bir model. Exceria Plus G3'ün SLC Cache'i dolduğunda hızı 350 MB/s civarlarına geliyor. Exceria Plus'ın SLC Cache'i daha küçük ama dolduğunda 1500 MB/s civarına düşüyor hızları. Çöp bir ürün, bulaşılmaz.
@LightningBird Hocam mis gibi açıklamış. Sence değmez mi?

Hakkında pek detaylı bilgi yok. Exceria G2 veya Fury Renegade bakın.
üstte attım bilgileri de knk 3k verilmez 1tb ssd ye ya oyun içn kullancam sadece sistem için zaten 7000 okumalı micron ssd var Micron 3400 NVMe™ SSD Storage

Hakkında pek detaylı bilgi yok. Exceria G2 veya Fury Renegade bakın.
viper vp4100 ü aldım pişman olur muyum nand yongası olrk sadece tlc nand görünüyor siparişi iptal etme vaktim var napsam ? hızı tbw yazma garantisi fln bayaa yüksek

iptal ettim sogutma built-in geliyo laptopta takmak içn cıkarmak lazm zarar verirsem gg olr ugrasmak istemiyom ek olrk distribütör numarası vs bulamadım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı