Adata RAM ürün kodu farklılığı

CutNSlice

Kilopat
Arkadaşlar benim elimde Adata'nın AX4U300038G16-SRG kodlu RAM'i var. İnternette AX4U300038G16A-SR10 kodlu RAM buna göre biraz daha uygun fiyatlı ve aynı özelliklerde gibi duruyor. İkisi arasındaki farkı birisi anlayıp bana da açıklayabilir mi? Adata'nın sitesine kadar baktım fakat farkı ortaya koyacak hiçbir şey bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı marka ve model RAM kodlarının sonunda böyle ufak değişiklikler olabiliyor. Benim sonradan aldığım RAM'in son 2 veya 3 hanesi de farklı fakat aynı RAM'ler. Bir sorun olmadan dual channel çalışır diye düşünüyorum.

Ya işin garip tarafı satıcı aynı satıcı. Hiçbir fark yoksa fiyat farkı neden var ona da yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar benim elimde Adata'nın AX4U300038G16-SRG kodlu RAM'i var. İnternette AX4U300038G16A-SR10 kodlu RAM buna göre biraz daha uygun fiyatlı ve aynı özelliklerde gibi duruyor. İkisi arasındaki farkı birisi anlayıp bana da açıklayabilir mi? Adata'nın sitesine kadar baktım fakat farkı ortaya koyacak hiçbir şey bulamadım.
Acaba denediniz mi? Herhangi bir hata verdi mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı