Adata S40G düşük yazma hızı

Makaleler
2
Bilgisayar yüksek performans modunda, dolu değil (56%). CMD üzerinden önbelleği temizledim (fsutil dirty query C: Komutuyla), daha da kötü oldu yazma hızı. Disk ısınmıyor, yeterli PCI-e hattı var. Yani anlayacağınız üzere diskte herhangi bir sorun yok, yine de de vadedilen yazma hızının neredeyse 1/5'ini alıyorum. Adata'ya destek "ticket"ı yolladım; 1 aydır cevap vermiyorlar. Twitter'dan yazdım, oradan da cevap vermediler. Kullanıcı destekleri rezalet.

Dosya Ekleri

• S40G readwrite.PNG
    S40G readwrite.PNG
    67,8 KB · Görüntüleme: 55
  • E52SjzcWEAMxjpc.png
    E52SjzcWEAMxjpc.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Antivirüs taraması yapar mısın?
Daha yeni Norton Full Scan ve Power Eraser gerçekleştirdim. Virüs veya benzeri zararlı yazılım saptanmadı.

Adata SSD Toolbox üzerinden optimizasyon uyguladım, şu an yazma hızı daha da düşük bir değer olan 476 seviyesine indi. 1/5'i bile değil. Gerçekten şaka gibi.

Dosya Ekleri

• wr.PNG
    wr.PNG
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
Daha yeni Norton Full Scan ve Power Eraser gerçekleştirdim. Virüs veya benzeri zararlı yazılım saptanmadı.

Adata SSD Toolbox üzerinden optimizasyon uyguladım, şu an yazma hızı daha da düşük bir değer olan 476 seviyesine indi. 1/5'i bile değil. Gerçekten şaka gibi.

Firmware güncellediniz mi?

Çok saçma bir durum. Silip geri yüklemeyi deneyin birde.
Aynı şey gerçekleşiyor.
Bir daha hayatta Adata ürün almayacağım. İkidir bilgisayar kitleniyor, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası veriyor,ardından BIOSa atıyor, orada da disk görünmüyor.

Dosya Ekleri

• ERROR.PNG
    ERROR.PNG
    40 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı