Adata S40G M.2 SSD Çok Yavaş Çalışıyor

krabab

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayar topladım. SSD olarak Adata M.2 SSD S40G aldım. SSD olması gerektiğinden çok yavaş çalışıyor.
Sistem özellikleri ve Benchmark sonuçları aşağıda veriyorum. Bilgisi olan bu problemle karşılaşmış olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

UserBenchmarks: Game 98%, Desk 76%, Work 81%
CPU: AMD Ryzen 7 3800X - 95.7%
GPU: Nvidia RTX 2070S (Super) - 108.4%
SSD: XPG SPECTRIX S40G 512GB - 13.2%
HDD: Seagate Barracuda 2TB (2018) - 84.8%
USB: Generic Flash Disk 16GB - 5.1%
USB: Seagate Expansion Desk 2TB - 60.7%
RAM: Adata DDR4 3600 4x8GB - 99.8%
MBD: Asus TUF GAMING X570-PLUS

1574869907391.png

1574869917112.png

Çalıştığına dua et. (linç geliyor) Bu arada gerçekten ışıklandırmayı kapatmayı deneyebilirsin, bir forumda bununla ilgili bir yazı görmüştüm. Kişi ASUS Aura kurduktan sonra bu sıkıntıyı yaşamaya başlamış, programı kaldırdığında sorun çözülmüş diye hatırlıyorum.

Valla kardeşlerim kafayı yemek üzereyim. O kadar para verdik , insan adam gibi çalışmasını bekliyor. Çözümde yok herkes başka birşey diyor dediğiniz gibi deneyip tekrardan yüklüyorum sonuçları.

Valla kardeşlerim kafayı yemek üzereyim. O kadar para verdik , insan adam gibi çalışmasını bekliyor. Çözümde yok herkes başka birşey diyor dediğiniz gibi deneyip tekrardan yüklüyorum sonuçları.
Adata'nın sürücüsü var SSD'ler için birisi onu kurduğunda sorunun çözüldüğünü söylemişti denemekten zarar gelmez.

@son1c kardeşim ondada şöyle bir sıkıntı var. Firmware güncellerken herşeyi sileceğini söylüyor datasheet te ama firmware ı indirdiğimde SSD yi görmüyor bile :d
nasıl yüklüycem ? :D Bunun dışında toolbox ve RGB toolbox var 2 side kurulu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı