Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adata Su630 Asu630ss-240gq-r 2.5" 240 Gb Sata 3 Ssd Fiyatları ve Özellikleri Ucuza SSD arıyordum bunu buldum. İyi midir ya da en fazla 330 TL SSD öneriniz var mı? Anakartımla uyumlu mudur? Gigabyte B450M-S2H Socket AM4, DDR4 3200(O.C.), M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, m-ATX Anakart | Teknobiyotik
Arkadaşlar bütçe 480 TL SSD alacağım. 480 GB olsun istiyorum. Verdiğiniz cevapları resmi kaynak ile desteklerseniz çok memnun olurum. SSD Plus ve SU630 kronik sorunlu diye biliyorum. Ama resmi kaynak bulamadım. Not: Bütçem 1 kuruş artamaz.
https://www.n11.com/urun/adata-su630-asu630ss-480gq-r-25-480-gb-sata-ssd-1036467?magaza=AdeksStore Fiyatı çok uygun geldi. Kronik sorunu çok diyen biliyorum fakat şu an param yok N11'den Turkcell faturama ek olarak almayı düşünüyorum. Yoksa 1 ay bekleyip bütçe ayarlayacağım. Sizce bu SSD...
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
www.technopat.net
Bu listeye göz atın SSD alırken buradakiler sorun sıkıntısı fazla olanlar.