Satıldı Adata SU630 240GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satıcının dolandırma olayını alıcıya vermişler gibi. Sizce?
Hocam ben GET ile ekran kartı falan da satın aldım hatta birisi bilgisayarımda çalışmamıştı geri de yolladım. Sorun olmaz bence.

Not: Moderatörler lütfen gereksiz mesajdan yasaklamayın. Lütfen :)

Hocam ben GET ile ekran kartı falan da satın aldım hatta birisi bilgisayarımda çalışmamıştı geri de yolladım. Sorun olmaz bence.

Not: Moderatörler lütfen gereksiz mesajdan yasaklamayın. Lütfen :)
Hocam bura da alıcının sıkıntısı yok satıcı mağdur gibi neyse konu farklı yerlere gidiyor. Farklı bir satış imkanı varsa yapabiliriz?

Hocam bura da alıcının sıkıntısı yok satıcı mağdur gibi neyse konu farklı yerlere gidiyor. Farklı bir satış imkanı varsa yapabiliriz?
GET ile ürün gönderimini yapın. Ürün vaad ettiği hızı veriyor ve sorunu yok içi açılmamış ise alışveriş gerçekleşir. Biz dünkü satıcı veya alıcı değiliz. İnternet üzerin de bilgisayar alışveriş tutarım 20.000₺ geçik. GET amacı ürün de sorun var ise satıcıya geri göndermek. Ürün de sorun yoksa fazla kafanıza takmayın. Zaten kargolama aşamasın dan tutun kargoyu alan kişinin açmasına kadar video çekilmeli. Ben kargoyu açarken hep video çekerim için de sipariş dışı ürün var ise haksız olmam.

GET ile ürün gönderimini yapın. Ürün vaad ettiği hızı veriyor ve sorunu yok içi açılmamış ise alışveriş gerçekleşir. Biz dünkü satıcı veya alıcı değiliz. İnternet üzerin de bilgisayar alışveriş tutarım 20.000₺ geçik. GET amacı ürün de sorun var ise satıcıya geri göndermek. Ürün de sorun yoksa fazla kafanıza takmayın. Zaten kargolama aşamasın dan tutun kargoyu alan kişinin açmasına kadar video çekilmeli. Ben kargoyu açarken hep video çekerim için de sipariş dışı ürün var ise haksız olmam.
Hocam helal edin ifade yasağım var yoksa aynı düşünüyorum beğeni atardım.

Arkadaşlar, adam sıfır ambalajı açılmamış ürün satıyor.
Bunu açıp hız testi mi yapacaksınız? Sonra beklentimi karşılamadı deyip
ürünü geri gönderebileceksiniz ikinci el ürün olarak. :)
Sistem satıcıyı korumuyor maalesef. Suistimale çok açık.

Arkadaşlar, adam sıfır ambalajı açılmamış ürün satıyor.
Bunu açıp hız testi mi yapacaksınız? Sonra beklentimi karşılamadı deyip
ürünü geri gönderebileceksiniz ikinci el ürün olarak. :)
Sistem satıcıyı korumuyor maalesef. Suistimale çok açık.
Hocam sonun da anlayan biri çıktı derdimi anlatamadım galiba.

Daha yeni aldım 1 haftalık ürün paketi hiç açılmadı kullanılmadı ambalaj da zarar bile yok. Yanlış model aldım diye satıyorum fiyatı 200 TL fatura ve garantisi her şeyi tam.
Size özel mesaj ile nasıl ulaşabilirim. Instagram ya da e-posta verebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı