Adata SU630 SSD alalı daha 2 ay oldu ve HD Tune ile baktığımda 6 tane bad sectör gösteriyor. Servise vermeyi düşünüyorum içindeki programları oyunları ve dosyaları nasıl yedekleyebilirim? Bu 6 adet bad sectör 1 GB'a denk geliyor sizce bu büyür mü? Servise vermeli miyim?
Merhabalar, bu SSD'yi alalı yaklaşık 9 ay oluyor. Crystal Disk Mark'tan benchmark yaptığımda okuma-yazma performansı bana düşük gibi gelmişti. İnternetten araştırdığımda ise normal performansının altında bir sonuç verdiğini anladım. İlk başta SATA kablolarını değiştirdim fakat işe yaramadı...
Herkese merhaba. 1 ay önce hazır sistem aldım. Sistemde Adata SU630 240 GB SSD var. Sorunum şu: Oyun oynarken video izlerken daha sık oluyor normal pencereler arası kullanırken daha nadiren anlık olarak donma ve "dirt" sesi çıkıyor. FPS düşüşü değil direkt donma ve ses cıkması. Araştırmalarım...
Merhabalar, bu SSD'yi alalı yaklaşık 9 ay oluyor. Crystal Disk Mark'tan benchmark yaptığımda okuma-yazma performansı bana düşük gibi gelmişti. İnternetten araştırdığımda ise normal performansının altında bir sonuç verdiğini anladım. İlk başta SATA kablolarını değiştirdim fakat işe yaramadı...
SSD yavaş çalışıyor. Yavaş çalışırsa FPS düşürür mü? Drop sorunları bundan dolayı olabilir mi? Atacağım ekran görüntüsünde de göreceğiniz gibi yavaş çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba Adata SU630 480 GB SSD aldım kronik bir sorunu varmış. Yeni haberim oldu kutusunu açmadım İtopya üzerinden 25 gün önce aldım iade kabul ederler mi bilmiyorum. Ama sorun çıkarır mı bana bu SSD?