kastovoje Femtopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 18 21 Temmuz 2020 #1 SSD almayı düşünüyordum araştırma yaparken karşıma çıktı, biraz ucuz diye işkillendim. Tavsiye eder misiniz? (Bütçe 525 TL)
SSD almayı düşünüyordum araştırma yaparken karşıma çıktı, biraz ucuz diye işkillendim. Tavsiye eder misiniz? (Bütçe 525 TL)
Artyom11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 465 Çözümler 2 Yer Kotka Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #2 Kronik sorunlu olduğunu duydum. Artı 0 Eksi
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #3 Bende var 1 yıldır kullanıyorum sağlık %100. Kronik sorun bende yaşanmadı. Artı 0 Eksi
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #4 Kronik sorunlu olduğu söyleniyor fakat kuzenim 1.5-2 senedir kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Artı 0 Eksi
Kronik sorunlu olduğu söyleniyor fakat kuzenim 1.5-2 senedir kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadı.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Temmuz 2020 #5 Yeni versiyonu çıkacak onda sorun olmayacak diye duydum ama şu an çıkmadı sanırım. Şu an kronik sorunlu bir SSD. Artı 0 Eksi
Yeni versiyonu çıkacak onda sorun olmayacak diye duydum ama şu an çıkmadı sanırım. Şu an kronik sorunlu bir SSD.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #6 Adata'nın kronik sorunlu olduğu modeller SU630 ve SU650 olanlardır. En sıkıntısız, hatta Evo'dan sonra en kaliteli olan modeli ise SU800'dür. Diğer sıkıntısız olan alınabilir modeller ise SU700, SU720, SU740 ve SU750'dir. Artı 0 Eksi
Adata'nın kronik sorunlu olduğu modeller SU630 ve SU650 olanlardır. En sıkıntısız, hatta Evo'dan sonra en kaliteli olan modeli ise SU800'dür. Diğer sıkıntısız olan alınabilir modeller ise SU700, SU720, SU740 ve SU750'dir.
J Jacksavoretti Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 257 21 Temmuz 2020 #7 Kronik sorunu nedir? Meraktan soruyorum, çünkü ben de kullanıyorum şu ana kadar her şey güzel, bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Kronik sorunu nedir? Meraktan soruyorum, çünkü ben de kullanıyorum şu ana kadar her şey güzel, bir sorun yaşamadım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Temmuz 2020 #8 Ben şunu belirtmek isterim. Sizde yok diye herkeste olmayacak diye bir şey yok. Aşağıdaki konuda güzelce açıklanmış. Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Ben şunu belirtmek isterim. Sizde yok diye herkeste olmayacak diye bir şey yok. Aşağıdaki konuda güzelce açıklanmış. Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri - Technopat Sosyal
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #9 Jacksavoretti dedi: Kronik sorunu nedir? Meraktan soruyorum, çünkü ben de kullanıyorum şu ana kadar her şey güzel, bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Aldığın 4 cihazın 3'ünde problem yaşanması. Yani bu da 4 insandan birisi problem yaşamıyor demek. Şu konuda diğer SSD ler dahil özet inceleme tarzı bir rehber var bakabilirsin. Kronik sorun demek, tüm o modelin bu anlattığım unsurda fabrika çıkışlı arızalı olması demek. Artı 0 Eksi
Jacksavoretti dedi: Kronik sorunu nedir? Meraktan soruyorum, çünkü ben de kullanıyorum şu ana kadar her şey güzel, bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Aldığın 4 cihazın 3'ünde problem yaşanması. Yani bu da 4 insandan birisi problem yaşamıyor demek. Şu konuda diğer SSD ler dahil özet inceleme tarzı bir rehber var bakabilirsin. Kronik sorun demek, tüm o modelin bu anlattığım unsurda fabrika çıkışlı arızalı olması demek.
J Jacksavoretti Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 257 21 Temmuz 2020 #10 Kayseri Mantısı dedi: Ben şunu belirtmek isterim. Sizde yok diye herkeste olmayacak diye bir şey yok. Aşağıdaki konuda güzelce açıklanmış. Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Tamam ben asla olmaz demedim zaten sorununu merak ettim kendim de kullandığım için. Linke bakacağım şimdi. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Ben şunu belirtmek isterim. Sizde yok diye herkeste olmayacak diye bir şey yok. Aşağıdaki konuda güzelce açıklanmış. Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Tamam ben asla olmaz demedim zaten sorununu merak ettim kendim de kullandığım için. Linke bakacağım şimdi.