Adata SU630'un okuma/yazma hızı normal mi?

273747

Hectopat
Makaleler
1
Yaklaşık 2 yıldır Adata SU630 240 GB SSD kullanıyorum geçen gün CrystalDiskMark indirip bir test yaptım ve değerler bu şekilde. Normal mi?
1615704212169.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır kullanıyormuşsun, o SSD için normal bence. Kronik sorunlu bir SSD'den öyle değerleri alabilmek iyi bir şey 2 yıl sonunda.

@Assecreed'in dediği gibi arkada bir program açıksa kapatıp tekrarla, yine düşük çıkarsa bir de ATTO testi yap. Onda da böyle değerler çıkarsa okuma yazma hızın böyle olmuş demek.

Eğer okuma yazma ile pek işin yoksa, sistem kilitlenmesi vs. gibi sorunlar yaşamıyorsan kullanılmaya devam edilebilir, S.M.A.R.T verilerinde sorun yoksa. Crystal Disk Info paylaşır mısın?

Bütçe varsa elbette daha iyi bir DRAM'li ve kaliteli bir SSD geçişi fena olmaz.

Yazma hızı düşük çıkmış. Arkada herhangi bir program açıksa kapatıp tekrar yapınız.
2 yıldır kullanıyormuşsun, o SSD için normal bence. Kronik sorunlu bir SSD'den öyle değerleri alabilmek iyi bir şey 2 yıl sonunda.

@Assecreed'in dediği gibi arkada bir program açıksa kapatıp tekrarla, yine düşük çıkarsa bir de ATTO testi yap. Onda da böyle değerler çıkarsa okuma yazma hızın böyle olmuş demek.

Eğer okuma yazma ile pek işin yoksa, sistem kilitlenmesi vs. gibi sorunlar yaşamıyorsan kullanılmaya devam edilebilir, S.M.A.R.T verilerinde sorun yoksa. Crystal Disk Info paylaşır mısın?

Bütçe varsa elbette daha iyi bir DRAM'li ve kaliteli bir SSD geçişi fena olmaz.

Hocam dediğiniz gibi arkada açık olan programları kapatıp bir daha yaptım ve sonuç bu. Kapatmam gerektiğini bilmiyordum. 🙂

1615712445958.png

Dosya Ekleri

• 1615712221933.png
    1615712221933.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 30
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı