Bu terslikte bir iş var.Var zaten hocam 80 MB yazması çıkıyor![]()
Yapılıyor diye biliyorum.Firmware yapılmıyor bu SSD'ye.
Sistem diski mi? %100 yükteyse düşük çıkması normal.Bende de yazma 38MB çıkıyor,
Yapılıyor diye biliyorum.
Sistem diski mi? %100 yükteyse düşük çıkması normal.
Yazma hızı düşük çıkmış. Arkada herhangi bir program açıksa kapatıp tekrar yapınız.
2 yıldır kullanıyormuşsun, o SSD için normal bence. Kronik sorunlu bir SSD'den öyle değerleri alabilmek iyi bir şey 2 yıl sonunda.
@Assecreed'in dediği gibi arkada bir program açıksa kapatıp tekrarla, yine düşük çıkarsa bir de ATTO testi yap. Onda da böyle değerler çıkarsa okuma yazma hızın böyle olmuş demek.
Eğer okuma yazma ile pek işin yoksa, sistem kilitlenmesi vs. gibi sorunlar yaşamıyorsan kullanılmaya devam edilebilir, S.M.A.R.T verilerinde sorun yoksa. Crystal Disk Info paylaşır mısın?
Bütçe varsa elbette daha iyi bir DRAM'li ve kaliteli bir SSD geçişi fena olmaz.
Sonuçlar gayet iyi. Kronik sorunlu diye bilinen bir SSD'de bu değerler 2 yıl sonunda bayağı iyi.Hocam dediğiniz gibi arkada açık olan programları kapatıp bir daha yaptım ve sonuç bu. Kapatmam gerektiğini bilmiyordum.
Eki Görüntüle 921341
Konu sahibinin son mesajına bakın.Eki Görüntüle 921352
Eki Görüntüle 921353
Eki Görüntüle 921354
Eki Görüntüle 921355
Daha yüzlerce konu bulabilirim sayın hocam. Elinizdeki SSD kronik sorunlu. Yapacak tek şey var, o da garantiye göndermek. Tabii bitmediyse.
Baktım hocam teşekkür ederim. Mesajımı düzenledim.Konu sahibinin son mesajına bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.