Adata SU650 120GB Test Sonuçları

Sağlık durumu iyi. Ancak şöyle saçma bir durum oluştu. Uygulamayı açtığımda kalan ömür olarak %27 gibi bir kısım gösteriyor. Ama "SMART Details" menüsünde kalan ömür 99 olarak gösterilmiş. Sanırım hastayı kaybediyoruz 😅
Eki Görüntüle 388661Eki Görüntüle 388662
Total Bytes Written kısmı da sapıtmış, siz erkenden garantiye yollayın en iyisi :D Bu arada sizin cihaz bu kutuda mı geldi;
388665

Çünkü bildiğim kadarıyla eski seri cihazların kutusu buymuş heralde. Şimdikiler bu şekilde;
388666

Total Bytes Written kısmı da sapıtmış, siz erkenden garantiye yollayın en iyisi :D Bu arada sizin cihaz bu kutuda mı geldi;
Eki Görüntüle 388665
Çünkü bildiğim kadarıyla eski seri cihazların kutusu buymuş heralde. Şimdikiler bu şekilde;
Eki Görüntüle 388666
Alttaki ile geldi. Kutuyu açmak için yırtmak gerekiyor. Şimdi hangi kutu ile yollayacağım ben bu mereti 😂
Zaten daha salı günü format atmıştım. Önemli bir verim yok :D

Eki Görüntüle 388665
Eki Görüntüle 388666
Hocam bende 240GB kullanıyorum. HDD Sentinel ile kontrol etmiştim ömrü %47 kalmış fakat performans %100 görünüyordu. SSD'yi alalı 7-8 ay oldu ve ilk resimdeki kutuyla gelmişti bana 😢

Alttaki ile geldi. Kutuyu açmak için yırtmak gerekiyor. Şimdi hangi kutu ile yollayacağım ben bu mereti 😂
Zaten daha salı günü format atmıştım. Önemli bir verim yok :D
O zaman anladığım kadarıyla kronik problemi olan bir seri SU650. içini açıp bakmak lazım dandik mal mı kullandılar naptılar :D oysaki Adata iyi markadır yani. Yakışmadı pek. Bu arada SSD Optimizasyonu'nu yapar mısınız Adata'nın programından. Daha sonra tekrar bi hız testi yapıp sonuçları paylaşırsanız sevinirim.
Hocam bende 240GB kullanıyorum. HDD Sentinel ile kontrol etmiştim ömrü %47 kalmış fakat performans %100 görünüyordu. SSD'yi alalı 7-8 ay oldu ve ilk resimdeki kutuyla gelmişti bana 😢
Anladığım kadarıyla hangi kutuyla geldiğinin pek bir önemi yok sanırım, alttaki kutuda gelipte sorun çıkaran cihaz da gördük az önce. Artık bilemiyorum, sizde verilerinizi yedekleyip garantiye verin derim.

Eğer çözümünü bulabilirseniz paylaşırsanız iyi olur, aynı sorundan muzdarip arkadaşlar için.
BIOS'tan bir şey yaptım ama dalgınlıkla ne yaptığımı fark etmedim 😂 Bir ayarı değiştirdim ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Sorun çözüldü 😆
Adsız.png

BIOS'tan bir şey yaptım ama dalgınlıkla ne yaptığımı fark etmedim 😂 Bir ayarı değiştirdim ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Sorun çözüldü 😆Eki Görüntüle 388687
Sağlık durumu ne alemde peki? Sorunu çözmenize sevindim. AHCI mi ayarlı değildi BIOS'ta acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı