Adata SU650 60 derece normal mi?

Ona bakarsan Samsung 860 EVO diye aratalım bu sorunları yaşayan insanları yine görürüz. Kronik bir problem demek neredeyse kullanıcıların %80'inin bu sorunu yaşaması demek. Benim SU630 kullanan arkadaşlarım bu sorunu yaşamadı? Böyle sorunlar tüm markalarda/modellerde var zaten. SSD bu, sistemin en hassas parçalarından birisi.

Ona bakarsan Samsung 860 EVO diye aratalım bu sorunları yaşayan insanları yine görürüz. Kronik bir problem demek neredeyse kullanıcıların %80'inin bu sorunu yaşaması demek. Benim SU630 kullanan arkadaşlarım bu sorunu yaşamadı? Böyle sorunlar tüm markalarda/modellerde var zaten. SSD bu, sistemin en hassas parçalarından birisi.
Kronik sorunlu dediğin SU650'yi de her alan sorun yaşamıyor. Kronik sorun zaten genelde aynı üretim bandından çıkan veya aynı seride üretilen ürünlerde görülen sorunlardır, bu yüzden herkeste olmaması normal. İnternette aratırsan SU630'un da kronik sorunlu olduğunu görürsün.

SSD 10 aydır bende. Sağlık hâlâ %100 okuma 552 yazma 485 beni korkutan şey sıcaklık. Testi komple bitirsem SSD'ye zarar gelmez değil mi?

Kronik sorunlu dediğin SU650'yi de her alan sorun yaşamıyor. Kronik sorun zaten genelde aynı üretim bandından çıkan veya aynı seride üretilen ürünlerde görülen sorunlardır, bu yüzden herkeste olmaması normal. İnternette aratırsan SU630'un da kronik sorunlu olduğunu görürsün.
su630 chronic issue - Google'da Ara
Galiba benim Google servislerimde bir problem var. Ayrıca Reddit'de de bir şey bulamadım.

Ona bakarsan Samsung 860 Evo diye aratalım bu sorunları yaşayan insanları yine görürüz. Kronik bir problem demek neredeyse kullanıcıların %80'inin bu sorunu yaşaması demek. Benim SU630 kullanan arkadaşlarım bu sorunu yaşamadı? Böyle sorunlar tüm markalarda/modellerde var zaten. SSD bu, sistemin en hassas parçalarından birisi.

O zaman bütün SSD'leri alabiliriz sonuçta arkadaşların yaşamıyor değil mi? Kronik sorunlu olan SSD'leri eleyip sorun çıkarma olasılığını en aza indirmek amacımız. SU630 ve SU650'de bir sürü kronik sorunu olan çoğu kişi var kanıtlarda bir sürü mevcut araştırabilirsiniz. Arkadaşınızda yok diye başkasında olmayacak diye bir şey yok.
Burada çoğu kronik sorunlu SSD'ler mevcut araştırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bütün ssdleri alabiliriz sonuçta arkadaşların yaşamıyor demi?Kronik sorunlu olan ssdleri eleyip sorun çıkarma olasılığını en aza indirmek amacımız. SU630 ve SU650 de bir sürü kronik sorunu olan çoğu kişi var kanıtlarda bir sürü mevcut araştırabilirsiniz.Arkadaşınızda yok diye başkasında olmayacak diye bir şey yok.
Burda çoğu kronik sorunlu ssdler mevcut araştırabilirsiniz.
Bilgi aldığın foruma bak bir de kanıtlara bak. 2 tane ekran görüntüsü koyunca SSD kronik sorunlu olmuyor. Ayrıca arkadaşlarım uzun süredir kullanıyorlar ve bilgiyi en doğru alabileceğim insanlardan birileridir. Ben size çıkan Google sonuçlarını attım, Reddit'e de baktım SU630 ile ilgili kronik sorun bulamadım. Hala ne diye konuşuyorsunuz anlamadım. Her SSD'de sorun yaşanır, marka fark etmeksizin. SSD'ler sistemin neredeyse en hassas parçalarıdır. Bantta hasar görmüş olabilir, sistem montajlarken hücreler hasar görmüş olabilir, enerji alırken beslemeden dolayı hücreler yine hasar görmüş olabilir. Biraz daha araştırıp öyle yorum yapmanı tavsiye ederim.
Öyler bir şey yok mu? Asıl SU630 kronik sorunlu biraz araştırırsanız görürsünüz, sizin 2 3 konu da daha mesjlarınıza denk geldim atarlı giderli konuşmayı bıraksanız artık?
Kime göre, neye göre atarlı giderli?

Adata SU650 480GB kullanıyorum. İki yıl olacak neredeyse. HD Tune ile test yaptığım zaman ortalama 42 derece oldu. SSD konumlandırmak önemli. Nereye konumlandırdığını sormuştum ama cevap yazmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı