Adata SU650 CrystalDiskMark Sonuçları

M.2 NVMe SSD takılabilir bu cihaza. 1000 TL bütçede SSD önerilerim şunlar;
970 EVO Plus çok daha iyi bir tercih olacaktır. NVMe SSD takma imkanı varken SATA SSD bakmayın bile. Oraya HDD takıp depolamayı artırabilirsiniz.
1TB INTEL 660P M.2 SSD PCIe nasıl hocam?

Hocam amacım direkt olarak servise gidip orada takmak. 512GB SAMSUNG PM991 M.2 SATA NVME SSD bundan iki tane nasıl peki?
Eh işte. PM981A varsa PM981A taktırın. 970 EVO Plus'ın OEM hali. Ama yazılım desteği yok. Ben o yüzden kendiniz internetten alıp gidip serviste taktırın diyorum. Sundukları SSD seçenekleri kötü çünkü.

Eh işte. PM981A varsa PM981A taktırın. 970 EVO Plus'ın OEM hali. Ama yazılım desteği yok. Ben o yüzden kendiniz internetten alıp gidip serviste taktırın diyorum. Sundukları SSD seçenekleri kötü çünkü.
Peki SAMSUNG PM991'in sorunu falan yok değil mi? Kaç sene gider tahminen? Bu SSD gibi olmasın yeter. Bir de servis SSD'nin 3 yıldan fazla ömrünün olduğunu söyledi. Garanti için cevap gelirse konuya yazarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı