Adata SU650 kronik sorun

• Konuyu başlatan iJAWS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 254
  • Görüntüleme 32.696
99 TL ye aldım laptop için daha deneme fırsatım olmadı laptop bende değil hediye olarak almıştım iade etmeyi düşünmüyorum uygun fiyata aldığım için. Bir problem çıkarsa Adata' ya mı başvuralım aldığımız yere mi?

99 TL ye aldım laptop için daha deneme fırsatım olmadı laptop bende değil hediye olarak almıştım iade etmeyi düşünmüyorum uygun fiyata aldığım için. Bir problem çıkarsa Adata' ya mı başvuralım aldığımız yere mi?
ADATA'nın adresini ara ki bulasın :) Sorsan 1 gün içerisinde geri dönüş sağlanıyor iletilere, 4 gün oldu geri dönüş sağlanmadı tarafıma.

Bu tip durumlarda ürünü satın aldığınız yere geri gönderebilirsiniz; satış sözleşmenizde firmanın adresi yer alıyor olmalı. Anlaşmalı kargo ile ücret ödemeden gönderin. Servisin adresi belliyse direkt oraya da gönderebilirsiniz; cayma hakkı süresi dolduysa tabi.

Ben değişim için geri göndereceğim ancak Samsung 860 EVO diskimin gelmesini bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı