Dakika başı SSD değiştirip Windows kurmak zorunda mıyım arkadaş. Gına geldi artık ya, eminim bu SSD'de yakında tırt olup 1 hafta daha beni rezil edecek.
Hayır en kötü tarafı da Adata'nın bu cihaz için 2M saat garantisi ve 70TBW değer garantisi varken böyle sorunların yaşanıyor olması...
Ha bu arada ekleme yapayım, TBW değeri ve çalışma saati 0(ya da çok yakın çünkü bütün işlerimi hallettikten sonra baktım) olmasına rağmen SSD elime geçtiğinde içinde Windows kuruluydu. @BilgisayarKurdu
Cihazınızda sorun olduğundan emin misiniz peki? HD Tune Pro ile test edip ani düşüşler vs. oluyor mu diye bir test edebilir misiniz? Birde Cyrstal Disk Info ile sağlık durumuna bakar mısınız?
Cihazınızda sorun olduğundan emin misiniz peki? HD Tune Pro ile test edip ani düşüşler vs. oluyor mu diye bir test edebilir misiniz? Birde Cyrstal Disk Info ile sağlık durumuna bakar mısınız?
Hocam Aliexpress de satılan Goldenfir, KingDian tarzı ürünlerin ömürlerinin az olduğunu, onun yerine Adata almağın daha mantıklı olduğunu söylüyorlardı bazı forum üyeleri. Şimdi nerdeler acaba
Ben şahsen KingDian alınması yönündeyim, gayet memnun kullananları.