Adata SU650 kronik sorun

• Konuyu başlatan iJAWS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 254
  • Görüntüleme 32.475
Dakika başı SSD değiştirip Windows kurmak zorunda mıyım arkadaş. Gına geldi artık ya, eminim bu SSD'de yakında tırt olup 1 hafta daha beni rezil edecek.
Hayır en kötü tarafı da Adata'nın bu cihaz için 2M saat garantisi ve 70TBW değer garantisi varken böyle sorunların yaşanıyor olması...
Ha bu arada ekleme yapayım, TBW değeri ve çalışma saati 0(ya da çok yakın çünkü bütün işlerimi hallettikten sonra baktım) olmasına rağmen SSD elime geçtiğinde içinde Windows kuruluydu. @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Cihazınızda sorun olduğundan emin misiniz peki? HD Tune Pro ile test edip ani düşüşler vs. oluyor mu diye bir test edebilir misiniz? Birde Cyrstal Disk Info ile sağlık durumuna bakar mısınız?
Birkaç gün önce aldığım sonuç. Optimizasyonlar etki etmiyor. Sata 3'e bağlı. Bir haftadır bilgisayar geç açılmaya başladı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    14,5 KB · Görüntüleme: 67
Crucial BX500 yerini alacak sanırım. Bir de Türkiye'ye gelse şu ürün...
Zaten var Türkiyede.
Corsair'in SSD'si nasıl? Önerir misin?

Arkadaşımda Reeinno M2 NWme SSD mevcut, onu da sorayım konu açılmışken. 😀
Hocam Aliexpress de satılan Goldenfir, KingDian tarzı ürünlerin ömürlerinin az olduğunu, onun yerine Adata almağın daha mantıklı olduğunu söylüyorlardı bazı forum üyeleri. Şimdi nerdeler acaba :D
Ben şahsen KingDian alınması yönündeyim, gayet memnun kullananları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı