Adata SU650 kronik sorun

• Konuyu başlatan iJAWS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 254
  • Görüntüleme 32.810
Helal olsun adamlara en azından değişim yapıyorlar. Ben kingston kullanıyorum. SSD Camiasında bilinen markalara gideceksin. Kingston - Sandisk - Samsung - Samsung bu işin piridir bana göre ama biraz pahalı diğerlerine göre.

Helal olsun adamlara en azından değişim yapıyorlar. Ben kingston kullanıyorum. SSD Camiasında bilinen markalara gideceksin. Kingston - Sandisk - Samsung - Samsung bu işin piridir bana göre ama biraz pahalı diğerlerine göre.
Sandisk hiçkimsenin önermediği, SSD konusunda çok kötü olan bir firma. Bu işin iyileri Crucial ve Samsung olarak geçiyor. Kingston hakkında bir bilgim yok. Olan arkadaşlar buradan belirtirler. Yanlış bilgilendirme olup, insanlar zarar edeceği ürün almasınlar diye cevap verme gereksinimi duydum.

Sandisk hiçkimsenin önermediği, SSD konusunda çok kötü olan bir firma. Bu işin iyileri Crucial ve Samsung olarak geçiyor. Kingston hakkında bir bilgim yok. Olan arkadaşlar buradan belirtirler. Yanlış bilgilendirme olup, insanlar zarar edeceği ürün almasınlar diye cevap verme gereksinimi duydum.

Çok uzun bir süredir kuzenim sandisk ve gigabyte kullanıyor. Gayet memnun. Sandisk'in başka ürünlerini de kullandım ve çok beğeniyorum.

Çok uzun bir süredir kuzenim sandisk ve gigabyte kullanıyor. Gayet memnun. Sandisk'in başka ürünlerini de kullandım ve çok beğeniyorum.
Sandisk'in diğer ürünleriyle ilgili şuan bilgi sahibi değilim. Fakat forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda SSD konusunda çok fazla şikayet olduğunu gördüm ve tavsiye edilmiyor. Özellikle okuma ve yazma hızlarında büyük problemler yaşatabiliyormuş kullanıcıya. Dediğim gibi ben burada hiçbir markayı kötülemiyorum. Herkese tavsiyem iyice araştırdıktan sonra alacakları üründe karar kılmaları. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız herkese yardımcı oluyorlar zaten.

Zorla da olsa SSD'nin iadesini aldım arkadaşlar bu arada;

WhatsApp Image 2019-06-29 at 15.31.48.jpeg

Son düzenleme:
Bazı üretimlerde okuma hızı 0MB/s değerine çakılıyor; haliyle takılma - bekletme yapıyor.
Aldıktan 6 ay sonra birden bire bozulduğunu ifade eden az insan ile de karşılaşmadım. İlk zamanlar bu tip şikayetler hiç gelmezdi kulağımıza ancak son zamanlarda öyle değil.

SSD kullanıyorsanız önemli verilerinizi mutlaka ama mutlaka yedekleyin, SSD'den veri kurtarmak her zaman mümkün olmuyor. Samsung Pro serisi bir SSD de kullanıyor olabilirsiniz, önemli verilerinizi her zaman yedekleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı