Adata SU650 kronik sorun

Benim Gigabyte SSD dün yandı bitti kül oldu okuma - yazma hızı 10'a kadar düşüyordu oyunlar donuyordu en son opera'ya tıkladım 15 saniye de açıldı sonra birden elektrikler gitti SSD yok oldu 😶
 
Konu biraz uzundu ve her sayfayı okuyamadım. O yüzden kendi sorumu sormak istiyorum. Bende bu SSD var 2 seneye yakın zamandır kullanıyorum. PUBG oynarken; harita yükleneceği zaman bilgisayarı kitliyor. İşlemci kullanımı %100 oluyor ve oyundan atıyordu. Bazen tekrar girebiliyordum. Bazen ise masaüstünü de kitlediği için bilgisayarı resetlemem gerekiyordu. Aynı şekilde Dota 2 oynarken oyun bittiğinde yine kitliyor ve resetlemek zorunda kalıyorum. Aylarca bunu yaşayıp, sanırım benim işlemci çok eski diye sistemimi yeniledim. Dün kurduğum X570-P anakart ve Ryzen 5 3600'lü sistemde Dota 2 oynarken masaüstüne döndüğümde bilgisayarı yine kitledi. Oyuna tekrar girip oynadım. Oyun bittikten sonra çıkıp masaüstüne döndüğümde bilgisayarı yine kitledi. Sizin bahsettiğiniz sorunlar bunun gibi şeyler mi? Benim SSD'de mi problem var?
 
Konu biraz uzundu ve her sayfayı okuyamadım. O yüzden kendi sorumu sormak istiyorum. Bende bu SSD var 2 seneye yakın zamandır kullanıyorum. PUBG oynarken; harita yükleneceği zaman bilgisayarı kitliyor. İşlemci kullanımı %100 oluyor ve oyundan atıyordu. Bazen tekrar girebiliyordum. Bazen ise masaüstünü de kitlediği için bilgisayarı resetlemem gerekiyordu. Aynı şekilde DotA 2 oynarken oyun bittiğinde yine kitliyor ve resetlemek zorunda kalıyorum. Aylarca bunu yaşayıp, sanırım benim işlemci çok eski diye sistemimi yeniledim. Dün kurduğum X570-P anakart ve Ryzen 5 3600'lü sistemde DotA 2 oynarken masaüstüne döndüğümde bilgisayarı yine kitledi. Oyuna tekrar girip oynadım. Oyun bittikten sonra çıkıp masaüstüne döndüğümde bilgisayarı yine kitledi. Sizin bahsettiğiniz sorunlar bunun gibi şeyler mi? Benim SSD'de mi problem var?

2 seneye yakın dediğinize göre garantisi bitmemiş, hemen aldığınız firmaya geri yollayın. İadesini isteyin. Büyük ihtimal ısınmadan dolayı kitleniyordur.
 
2.5 yıldır kullanıyorum arkadaşlar değerler normal mi?

su650.PNG
 
2.5 yıldır kullanıyorum arkadaşlar değerler normal mi?

Eki Görüntüle 706312
Her seri kronik sorunlu değil. Bir seri hatalı üretildi diye sağlamaları da arada kaynadı. Üstelik bu sorun SU630'larda daha çok baş gösterdi. Olan yine 650'lere oldu. Ben de 2.5-3 yıldır SU650 kullanıcısıyım. Çiçek gibi ssd.
 

Geri
Yukarı