ADATA SU650 Mavi Ekran Hatası

mikeehrmantraut

Megapat
Tam bir ay önce aldığım ADATA SU650 120GB SSD, 1 aylık süreçte, birisi az önce olmak üzere toplam iki defa mavi ekran verdi. Mavi ekrandan sonra sorunsuz bir şekilde yine Windows açılıyor fakat biraz endişelendim ve buraya sorma gereksinimi duydum, nedeni ne olabilir?

Tam bir ay önce aldığım ADATA SU650 120GB SSD, 1 aylık süreçte, birisi az önce olmak üzere toplam iki defa mavi ekran verdi. Mavi ekrandan sonra sorunsuz bir şekilde yine Windows açılıyor fakat biraz endişelendim ve buraya sorma gereksinimi duydum, nedeni ne olabilir?
Kronik sorunlu bir SSD kullanıyorsunuz her gün burada bir çok konu açılmasına ve SU 6xx serisini önermemize rağmen hala alınması ilginç. Mavi ekran hataları SSD kaynaklı olmuyor olabilir SSDyi stres testine sokup sonuçları paylaşır mısınız?

SU630 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Yaşamadığınız yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Hiç yaşamayabilirsiniz de fakat bu kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ADATA bile sorunlu olduklarını kabul etmişken bence iade hakkınız varsa siz de kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı