Adata SU650 vs Crucial BX500

Kaan Atbaş

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 120GB'lık modelini almayı düşünüyorum ancak bu iki marka arasında kararsız kaldım. Aslında SU650 sipariş etmiştim ancak birkaç olumsuz yorum okudum ve biraz kafamda soru işaretleri oldu. Sizce kutusunu hiç açmadan iade edip Crucial mı alayım ne dersiniz? Bu iki SSD'i IOPS değerleriyle birlikte detaylı olarak karşılaştırabilecek birisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
SU650 ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum, ilk çıkan versiyonlarında bazı sorunlar vardı fakat son yenilenmiş versiyonlarında sıkıntı yok, sizin aldığınızda %90 ihtimalle yenilerdendir.

Okuma yazma sorunu yaşayanlarında genellikle yanlış porta taktıklarını gördük.

SU650 ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum, ilk çıkan versiyonlarında bazı sorunlar vardı fakat son yenilenmiş versiyonlarında sıkıntı yok, sizin aldığınızda %90 ihtimalle yenilerdendir.

Okuma yazma sorunu yaşayanlarında genellikle yanlış porta taktıklarını gördük.
Aradaki farkı nasıl anlıyoruz? Yeni seri olup olmadığını ayırt edebileceğimiz bir yöntem var mıdır hocam?

3 gün önce sipariş ettim. Peki yeni serilerin sorunsuz olduğunu nereden biliyorsunuz? Adata tarafından bi açıklama vs. mi oldu?
Şahsen yaşadım, ayrıca ADATA eğer sorun yoksa neden aynı SSD'nin yeni serisini çıkarsın ?

Eski olanı tek hard resette puf olurken yenisine 20 tane attım yağ gibi hala.

Şahsen yaşadım, ayrıca ADATA eğer sorun yoksa neden aynı SSD'nin yeni serisini çıkarsın ?

Eski olanı tek hard resette puf olurken yenisine 20 tane attım yağ gibi hala.
Ben yeni serisinin çıkarıldığını sizden duydum hocam o yüzden sormuştum :D, şu anda elinizde olan SSD'i ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve bir hız testi rica edebilir miyim

Ben yeni serisinin çıkarıldığını sizden duydum hocam o yüzden sormuştum :D, şu anda elinizde olan SSD'i ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve bir hız testi rica edebilir miyim
Şu anki 3 ay oldu, eskisi 2 ayda öldü, bu 3. ayda tertemiz. Elektrik falan bile gitti sıkıntı yok.

Hız testini atmaya şahsen(Kusura bakmayın) üşendim çünkü daha 2 gün önce sildiğim crystaldiskmark'ı tekrar yükleyip teste sokmalıyım fakat 2 gün önce son yaptığım testte hiçbir sorun gözükmedi, 485mb/s okudu, 440mb/s yazdı. Bir sıkıntı yok. Açılış hızlarında da bir fark görmedim.

Şu anki 3 ay oldu, eskisi 2 ayda öldü, bu 3. ayda tertemiz. Elektrik falan bile gitti sıkıntı yok.

Hız testini atmaya şahsen(Kusura bakmayın) üşendim çünkü daha 2 gün önce sildiğim crystaldiskmark'ı tekrar yükleyip teste sokmalıyım fakat 2 gün önce son yaptığım testte hiçbir sorun gözükmedi, 485mb/s okudu, 440mb/s yazdı. Bir sıkıntı yok. Açılış hızlarında da bir fark görmedim.
tamamdır öyleyse, sanırım iade etmeme gerek yok. bunu kullanırım, arıza verirse de artık şansıma

YENİ KUTU:480 GB OLANI
ESKİ KUTU:120 GB OLANI

Dosya Ekleri

• ADATA-SU650-480GB-520450-SSD-ASU650SS-48-eb59.jpg
    ADATA-SU650-480GB-520450-SSD-ASU650SS-48-eb59.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 121
  • 9740316901426.jpg
    9740316901426.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 103
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı