Adata SU650 vs SU800 SSD

800’de sorun yoksa alınabilir bence. Şubat aylarında herkes sistem tavsiyelerinde Adata öneriyordu ne oldu yahu

Şu ana kadar hiç ADATA SSD önermedim. Neden bilmiyorum fakat bana güven vermiyor firma. ADATA yerine Kingston, Corsair, Samsung gibi modellere yönelin.

Açıkçası SU800 fiyatına 20-30 TL daha ekleyip SAMSUNG 860 EVO almanız çok daha iyi olacaktır.

Hocam arada ki fark 100₺

En iyisi 860 EVO'yu alın gitsin.
500GB modelini almaya karar verdim ortalama fiyatı 650TL sinerji üzerinden 970 Evo 500GB modeli 850TL aradaki 200₺’e 6 Kat hız ve 300TB yazma ömrü yaz yaz bitmez. Sonuçta bir kere alıyoruz öyle değil mi

Nike sevip giyip , Reebok'ın gücünü anlamayan. Apple kullanıp sıradanlaşmayı seçip farklı model kullanamayan insanlara benzemiş düşüncen.

Eminim Razer abii felan diyorsundur. Intel baba daha iyisi yok vs. vs. vs. Ryzen ve steelseries oysa tokat atıyordur..

Ssd'nin ömürsüz bir şey olduğunu ve çokta mantıklı bir yatırım olduğunu düşünmüyorum. Ssd alırken araştırdığımda hepsi bozulup çöp oluyordu. Şuan durum ne bilemem ama ramler bile yeşil birer karttır. Sadece dışında aliminyum kaplama logolu bir kasa var yanlış mıyım? Yapı olarak aynı sadece anlamı ve yeri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…