Adata SU650 vs SU800 SSD

Şu ana kadar hiç ADATA SSD önermedim. Neden bilmiyorum fakat bana güven vermiyor firma. ADATA yerine Kingston, Corsair, Samsung gibi modellere yönelin.

Açıkçası SU800 fiyatına 20-30 TL daha ekleyip SAMSUNG 860 EVO almanız çok daha iyi olacaktır.

Şu ana kadar hiç ADATA SSD önermedim. Neden bilmiyorum fakat bana güven vermiyor firma. ADATA yerine Kingston, Corsair, Samsung gibi modellere yönelin.

Açıkçası SU800 fiyatına 20-30 TL daha ekleyip SAMSUNG 860 EVO almanız çok daha iyi olacaktır.
Hocam arada ki fark 100₺

Nike sevip giyip , Reebok'ın gücünü anlamayan. Apple kullanıp sıradanlaşmayı seçip farklı model kullanamayan insanlara benzemiş düşüncen.

Eminim Razer abii felan diyorsundur. Intel baba daha iyisi yok vs. vs. vs. Ryzen ve steelseries oysa tokat atıyordur..

Ssd'nin ömürsüz bir şey olduğunu ve çokta mantıklı bir yatırım olduğunu düşünmüyorum. Ssd alırken araştırdığımda hepsi bozulup çöp oluyordu. Şuan durum ne bilemem ama ramler bile yeşil birer karttır. Sadece dışında aliminyum kaplama logolu bir kasa var yanlış mıyım? Yapı olarak aynı sadece anlamı ve yeri farklı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı