Adata SX8200 nasıldır?

Bu modele baktığımızda da M.2 SSD destekliyor diyor, ancak teknik özelliklerde kullanılan SSD NVMe SSD, siz en iyisi yarın Monster'ı arayıp öğrenin, onlar en kesin bilgiyi verirler.
Hocam kendinden gelen depolamaları NVMe oluyor zaten. Ekstra portları SATA M.2 şeklinde koyuyorlar diye biliyorum.

Kesin çözüm olur arkadaş için.
Hiç bilgim yok o konularda, ben sadece aksine örnek gördüm ve sizlerle paylaştım :D. En iyisi bence yarın Monster'ı arayıp bilgi almasıdır diye düşünüyorum.
hem telefonla aradım hemde instadan mesaj attım nvme destegi var demişlerdi ancak yotube de 2-3 videonun altında aynı modelden olan arkadaslar uyumsuz yazmış bios da sıkıntı cıkıyormus galiba çok garip bir durum

Eğer oyun ve günlük kullanım için alacaksan zaten NVME, SATA farkını hissetmezsiniz.
Bu modele bakabilirsin.
O zaman bu arkadaşı destekliyorum ben, eğer NVMe SSD alıp, deneyip, iade edebilirim derseniz NVMe alıp deneyebilirsiniz ancak garanti olsun derseniz normal M.2 Sata SSD almanızı öneririm ben de, günlük kullanımda fark etmek çok zor.

Son düzenleme:
hem telefonla aradım hemde instadan mesaj attım nvme destegi var demişlerdi ancak yotube de 2-3 videonun altında aynı modelden olan arkadaslar uyumsuz yazmış bios da sıkıntı cıkıyormus galiba çok garip bir durum
Hocam şu anda laptop'da takılı olan SSD, NVMe SSD. Desteği var derken dolu M.2 slotundan bahsediyorlar. Şu anda boş olan slot SATA M.2 slotu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı