Adata XPG D41 RAM Alınır mı?

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Linkini verdiğim RAM alınır mı? Teşekkürler.

Linkini verdiğim RAM alınır mı? Teşekkürler.

Daha uygun fiyatlı 3200 mhz marka corsair. RGB takıntınız yok ise alın size daha kaliteli daha yüksek frekanslı ram.

Çift slot 👍
3000 MHZ 👍
CL 16 👍
RGB 👍
Fiyat 👍 yani kurslardan başarıyla geçti alınabilir Adata ünlü ve kaliteli bir markadır.
Daha uygun fiyatlı 3200 mhz marka corsair. RGB takıntınız yok ise alın size daha kaliteli daha yüksek frekanslı ram.
Marka ismi ve RAM büyük yazın lütfen ceza yiyebilirsiniz hemen değiştirin.

Evet hocam RGB takıntım yok ama hani güzel göründüklerinden bakıyorum aslında. Önemli olan görünüş değil, performans ama bilemedim. Bu arada D60G nasıldır? Sanırım RAM olarak Corsair veya XPG alacağım.

Evet hocam RGB takıntım yok ama hani güzel göründüklerinden bakıyorum aslında. Önemli olan görünüş değil, performans ama bilemedim. Bu arada D60G nasıldır? Sanırım RAM olarak Corsair veya XPG alacağım.

Hocam Adata markası kötü değil ancak, kendi bilgisayarım da Corsair kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadı güzelce çalışıyor. Görünüşüne aldanmayın kaliteli alın uzun ömürlü kullanırsınız inşallah.

Hocam Adata markası kötü değil ancak, kendi bilgisayarım da Corsair kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadı güzelce çalışıyor. Görünüşüne aldanmayın kaliteli alın uzun ömürlü kullanırsınız inşallah.
Ne bileyim çok doğru söylüyorsunuz. Karar veremedim şimdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı