Adata XPG Spectrix D41 RAM alınır mı?

Buğra G.

Decapat
Merhaba, 16 GB RAM satın alacağım. Ryzen işlemci kullanacağım için 2X8GB Dual Kit olarak almak istiyorum. Belirttiğim RAM hakkında biraz araştırma yaptım. Fazla bir kaynak bulamadığım için bir de buraya, sizlere danışmak istedim.

Bütçem 650TL olduğu için mecburen 3000MHz tercih edeceğim. Adata XPG RAM'ler diğer ülkelerde gerçekten çok fazla tercih ediliyor. Yine de ufak da olsa bir tereddütüm var. Sonuçta ilk defa Adata marka bir ürün alacağım. Bazı ucuz SSD'leri kronik sorunluymuş diye duydum. RAM'lerinde böyle bir problem yaşayan var mı? Tercih etmemin sebebi ise görüntüsü gerçekten hoşuma gitti. Aynı fiyata Corsair veya G.Skill almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah 3600MHz olanından 2 adet sipariş verdim. Adata XPG Spectrix D41 8GB 3600MHz DDR4 Oyuncu Ram Fiyatı

Adata, tıpkı ASUS, MSI, Gigabyte ve Cooler Master gibi Tayvan firması ve Tayvan firmaları, teknoloji konusunda gözümde hep değerlidir. Ayrıca Adata köklü bir firmadır. Kronik sorunlu dedikleri olay da SU650 SSD'si için diyorlardır fakat bunun somut bir dayanağı yok. Akıllının biri, servisle görüştüm kronik sorunluymuş diye foruma konu açtı ve diğer akıllılar da peşine takıldı. Sonuçta ben de X firması için, servisle görüştüm. Durum böyle böyleymiş diye konu açabilirim.

Alınır.

Bu arada şunu da alabilirsin: Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz XPG SPECTRIX D60G Tungsten Grey RGB Ram (AX4U300038G16-ST60/2) - Bellek (RAM) - Bilgisayar Bileşenleri

Hatta, +60 TL daha ekleyerek 2 adet şundan alabilirsin: Adata XPG Spectrix D41 8GB 3200MHz DDR4 Oyuncu Ram Fiyatı (3200MHz)

Son düzenleme:
Kardeşim, 1 adet kırmızı aldım kullanıyorum. Gerek yazılım desteği gerek RGB ayarı süper. Dayanamadım siyah olandanda aldım. Dual kit yaptım. 300 liraya aldım. Sana tavsiyem QP bilişimden, 2 adet kırmızı D41 alman çünkü son siyahı ben aldım. 😊 veya 20 lira farkla N11’den D60G alabilirsin.

@Viktor R3znov Hocam konu güncel iken yazmak istedim, kullanıyor musunuz adata bellekleri? Benim de dikkatimi çekti R5 3600 için almayı düşünüyorum, imzanızda corsair bellek gözüküyor da ondan soruyorum hangisini kullanıyorsunuz o corsair bellekleri de düşünüyordum.

@Viktor R3znov Hocam konu güncel iken yazmak istedim, kullanıyor musunuz adata bellekleri? Benim de dikkatimi çekti R5 3600 için almayı düşünüyorum, imzanızda corsair bellek gözüküyor da ondan soruyorum hangisini kullanıyorsunuz o corsair bellekleri de düşünüyordum.
Ben bugün sipariş verdim. İsterseniz geldiği zaman sizin için ufak bir inceleme yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı