Buğra G.
Decapat
Merhaba, 16 GB RAM satın alacağım. Ryzen işlemci kullanacağım için 2X8GB Dual Kit olarak almak istiyorum. Belirttiğim RAM hakkında biraz araştırma yaptım. Fazla bir kaynak bulamadığım için bir de buraya, sizlere danışmak istedim.
Bütçem 650TL olduğu için mecburen 3000MHz tercih edeceğim. Adata XPG RAM'ler diğer ülkelerde gerçekten çok fazla tercih ediliyor. Yine de ufak da olsa bir tereddütüm var. Sonuçta ilk defa Adata marka bir ürün alacağım. Bazı ucuz SSD'leri kronik sorunluymuş diye duydum. RAM'lerinde böyle bir problem yaşayan var mı? Tercih etmemin sebebi ise görüntüsü gerçekten hoşuma gitti. Aynı fiyata Corsair veya G.Skill almak istemiyorum.
www.itopya.com
Bütçem 650TL olduğu için mecburen 3000MHz tercih edeceğim. Adata XPG RAM'ler diğer ülkelerde gerçekten çok fazla tercih ediliyor. Yine de ufak da olsa bir tereddütüm var. Sonuçta ilk defa Adata marka bir ürün alacağım. Bazı ucuz SSD'leri kronik sorunluymuş diye duydum. RAM'lerinde böyle bir problem yaşayan var mı? Tercih etmemin sebebi ise görüntüsü gerçekten hoşuma gitti. Aynı fiyata Corsair veya G.Skill almak istemiyorum.
XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D41 RGB Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D41 RGB Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AX4U300038G16A-DR41 ITOPYA'da.

Son düzenleyen: Moderatör: