Adata XPG Spectrix D50 vs Spectrix D60G

Bütçe
2600
RGB önemli değilse bundan 2 tane al:
Önemliyse bu da bakılabilir:

3600-16 olanın linkini atmaya gitmiştim, siz atmışsınız. Bütçeniz varsa onu alın. 3600-16 olan Corsair RAM'lerin içerisinden iyi çip çıkıyordu eğer yeni üretimde değişikliğe gitmedilerse. Bence alınır. XMP'si 3600-16 olan bir çip kötü olamaz zaten.

RGB önemli değilse bundan 2 tane al:
Önemliyse bu da bakılabilir:
Almışken biraz daha ödeyip 2*16 olanı almak isterim. Yine de öneriniz için sağolun.

J olanlar B-Die muhtemelen. Geçen ay XPG bellekler indirimdeyken Donanımhaber'den bir çok kişi aldı ve B-Die hepsi.
J olanlardan kastın nedir? Ayrıca Thaiphoon Burner'da Samsung B-Die yazan her RAM, Samsung B-Die olmuyor. Çoğu Samsung C-Die çipli RAM, SPD'si yanlış girildiği için Thaiphoon Burner'da B-Die gözüküyor. Veya gerçekten B-Die olsa bile bad bin B-Die olabiliyor. Kimse gidip 3200-16, 3000-16 modellere good bin B-Die koymaz.

3600-16 olanın linkini atmaya gitmiştim, siz atmışsınız. Bütçeniz varsa onu alın. 3600-16 olan Corsair RAM'lerin içerisinden iyi çip çıkıyordu eğer yeni üretimde değişikliğe gitmedilerse. Bence alınır. XMP'si 3600-16 olan bir çip kötü olamaz zaten.
Aslında Corsair'in RGB kısmı daha kaliteli duruyor. XPG'den o intibayı alamadım. Tabi ikisini de sadece videolardan gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı