TEKNOKING/AMD Ryzen 2700X/GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB GDDR6/16GB DD4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA hocam bu daha mantıklı değil mi ?incehesap dan bu şekilde topla, ayrıca montaj hizmeti nasıl alıyorsun ona da bak. itopya uzerınde de bakıyorum. Toplam fiyat 5818 TL
10 senedir zotac kullanıyorum ilk olarak 9800GT AMP daha sonra GTX 660 hala kullanıyorum. Nvidia nın partner ortağı gayet iyi ekran kartları emin ol.
TEKNOKING/AMD Ryzen 2700X/GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB GDDR6/16GB DD4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA hocam bu daha mantıklı değil mi ?
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
10 senedir zotac kullanıyorum ilk olarak 9800GT AMP daha sonra GTX 660 hala kullanıyorum. Nvidia nın partner ortağı gayet iyi ekran kartları emin ol.
Sipariş veriyorum seni de yordum kusura bakma teşekkür ederim
nasıl sdd? bende düşünüyorum da 512gb lık. S40G mi yoksa sx8200 mü alsam. yoksa 1tb sdd 1tb hdd mi yapsak :/Evet tek slot varŞöyleki ssdde hiç sorun yok. Win10 kurulumu yapıyorum 1 tb görüyorum. Tek sıkıntım rgb kısmı. Ki bunu alma sebebim rgbsiydi zaten. Akşam eve geçtiğimde ramlari söküp açmayı denicem. Yada farklı bir kasa bulup orada ssdyi denicem. Belki başına gelmiş biri vardır diye düşündüm. Yada yoksa bile ben ilk olarak tarihe geçerim bir öncü olurum bu soruna. Denedikten sonra tekrar paylaşım yapacağım.
RGB sine aldanıp M.2 SSD almayın. Üzerinde ki led ler soğutmaya katkısı olmadığı gibi belki de daha fazla ısınmasına neden oluyor. Bu durum performans ve kullanım ömrünün kısalmasına neden oluyor
XPG Spectrix S40G RGB Aydınlatmalı SSD İncelemesi
Adata tarafından bilgisayarının her parçasında RGB aydınlatma isteyenler için çıkarılan XPG Spectrix RGB m2 SSD serisinin 1 TB kapasiteli modeliniwww.technopat.net
yorumuma fikirlerinizi önerirmisiniz?
512gb ssd ve 1tb hdd aklımda var. sizce? 500gb 970 m2 alınır mı? yoksa cok mu gereksiz pahalı? bütçe kasması işte8200 pro bana daha mantıklı bir tercih gibi geliyor. Hiç olmazsa yanın da biraz ince bile olsa soğutma çözümü geliyor. Benim fikrim 256GB olanı alıp üzerinde işletim sistemi ve uygulamaları çalıştırmak. Dosyalar, oyunlar, filmler ve diğer her şeyi 2. bir ssd ya da hdd de bulundurmak. 2. disk için HDD alınacaksa en 1TB - SSD alınacaksa en az 480/512GB olmalı. Tabi imkan varsa 2. disk de 1TB SSD almak daha iyi olur. Bütçe müsait değilse kasmaya gerek yok.