Rehber ADB AppControl ile Bloatware uygulamaları kaldırmak

Bu işlem sırasında cihaza zarar gelme ihtimali var mı?
Yeni aldım tableti, pil tüketimini iyileştirmek ve depolamada yer açmak için kullanacağım.
cihaza zarar gelmez, ama gerekli bir uygulama kaldırırsanız temel işlevleri yapmaz.
Bilmiyorsanız kurcalamayın derim.
Evdeki xiaomi cihazlarda 2 yıldır kullanıyorum
Tek sorun kablo ile bağlanmak gerekiyor. Bilgisayarda iken kablo her zaman yanımda olmuyor
Wifi ile bağlantı şekli arıyorum bende.

Hallettim bile, bilinçsiz bir kullanıcı değilim. Bloatware listesine baktım, hâtta cihazın kendi galeri uygulamasıni bile kaldırdım. Google'ın galeri uygulamasını kullanıyorum.

Güncelleme istiyor, güncelle deyince serverla iletişim kurulamadı deyip kapanıyor.

Sitesinden indirdim sorun çözüldü. Rehberdeki link güncellenmeli.

Programı eski telefonumda denedim, sistem uygulamalarını silmedi, sadece gizledi.

Son düzenleme:
Nasıl silemedin? Ben 388 uygulamadan 80'e düşürdüm telefonu. Tabii 1 hafta hangi sistem uygulamalarının gerekli olduğunu öğrendikten sonra. Uygulama gayet iyi disable uninstall seçenekleri var hatta sildiğin uygulamaları sonradan yükleyebiliyorsun.

İki telefonda denedim, sanırım devre dışı bırakıp gizliyor, sildiğim uygulamayı tüm uygulamalar sekmesinde görebiliyorum. Devre dışıyken kapladığı alan da hala duruyor.

İki telefonda denedim, sanırım devre dışı bırakıp gizliyor, sildiğim uygulamayı tüm uygulamalar sekmesinde görebiliyorum. Devre dışıyken kapladığı alan da hala duruyor.
Dostum 2 seçenek var birisi devre dışı bırakıyor, diğer sistemden tamamen kaldırıyor. Dilersen videoyu izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dikkat et sistemden tamamen kaldıracağınız uygulamalardan emin ol. Bazılarının kalıcı olarak silinmesi sistemde kalıcı hasara ve geri dönüşü olmayan birşeye neden olabilir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…