Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

• Konuyu başlatan tugoli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 153
  • Görüntüleme 10.583
Hocam bu bir oyunu korsan indirip geliştiricinin hakkını çalmakla o videoyu yükleyen editleyen kişinin emeğini çalmakla aynı şey.
Hayır değil. Düşünme yetinizi mi kaybettiniz gerçekten anlamıyorum. Youtube'a video yükleyen kişi şartnamelerle reklam engelleyici kullanımına youtube'un herhangi engel koymadığını kabul ederek yüklüyor zaten. Oyunu geliştirip yayınlayan kişi ise buna bir koruma konularak yayınlattırıyor ve üstüne üstlük copyright yasaları da var. Nasıl ikisini bağdaştırıyorsunuz?

Hayır değil. Düşünme yetinizi mi kaybettiniz gerçekten anlamıyorum. Youtube'a video yükleyen kişi şartnamelerle reklam engelleyici kullanımına youtube'un herhangi engel koymadığını kabul ederek yüklüyor zaten. Oyunu geliştirip yayınlayan kişi ise buna bir koruma konularak yayınlattırıyor ve üstüne üstlük copyright yasaları da var. Nasıl ikisini bağdaştırıyorsunuz?
Tamam hocam bağdaştırmıyorum ama BANA göre yanlış.

Çok tatlısınız ya :D Bu yaşta 2 reklam gelirine bel bağlayıp burada konu açacak olsaydım intahar ederdim heralde.
Geçen bir Hababam Sınıfı izliyim dedim. Her 5 dakikada bir reklam çıkıyor. Her dakika Trendyol reklamına katlanabiliyorsanız size hiçbir şey demiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı