Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

• Konuyu başlatan tugoli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 153
  • Görüntüleme 10.583
YouTube premium kullan.
Ublock bence daha iyi.
Premiumda da izleyici reklamlar var. Yani o AdBlock tek reklam için değil.
Sanane, ben böyle tasarladım siteyi. Gelir yöntemimi sana mı soracağım.
O zaman sanane benim kullandığım eklentiden? Madem AdBlock'tan yaralısın, IP ban at.
Madem AdBlock'tan yanıyorsun, arkada iş çeviriyorsundur.

Ben böyle tasarladım siteyi. Gelir yöntemimi sana mı soracağım? Akıl veriyor bir de reklam engelleyiciyi engelleyici koy diye. Bilmiyorum belki, koymuyorum, uğraşmak istemiyorum. :D

Hahaha, girsinler sitene reklam engelleyiciyle o zaman. Koymuyor sonra da sitem ediyor, komik misin kardeşim. Gelir yöntemin beni ilgilendirmiyor, ağlayarak bunu günlüğüne yazabilirsin, ben AdBlock kullanmaya devam edeceğim. 🤣

''Kardeşim, yükleme yaptın mı?''

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle salak salak reklamları izleyecek birileri varsa aynen devam edin.

Ne eğleniyorum anlatamam :D

Ne ağlayanlar varmış forumda hayır kullanırım hakkım nerede yasak yazıyor diye.

Olayı anlayamayan zeki insanlar için tekrarlıyorum.

Canlar korsan-gelir hırsızlığı-pislik-kaka yada daha basit çoh da etiğ değil canım demiyorsan, nerede yasak banane diyor sonra başka bir konuda AmA bu KoRSaN AyIP diyip yargılıyorsan(destek vermezsin forum kuralıdır o ayrı) sorun var demek.

1615801819056.png

''Kardeşim, yükleme yaptın mı?''

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle salak salak reklamları izleyecek birileri varsa aynen devam edin.

2 yıldır Youtube içinde reklam görmüyordum. :D

Özlemişim.

AmA bu KoRSaN AyIP diyip yargılıyorsan(destek vermezsin forum kuralıdır o ayrı) sorun var demek.
Onlar genelde en fazla korsancı oluyor. 3-5 kitleye göre tüm forumu yargılamak neyin düşüncesi, neyin kafası, anlamıyorum.
Ohhh, teşekkürler uBlock canım..
1615802103860.png

Kendi gizliliğimiz önemsiyoruz diye korsancı olduk. İşe bak, şaka gibi.
Senin verin sana önemli değil, kullanma. Bana önemli, kullanırım da, canını da alırım.

Ne eğleniyorum anlatamam :D

Ne ağlayanlar varmış forumda hayır kullanırım hakkım nerede yasak yazıyor diye.

Olayı anlayamayan zeki insanlar için tekrarlıyorum.

Canlar korsan-gelir hırsızlığı-pislik-kaka yada daha basit çoh da etiğ değil canım demiyorsan, nerede yasak banane diyor sonra başka bir konuda AmA bu KoRSaN AyIP diyip yargılıyorsan(destek vermezsin forum kuralıdır o ayrı) sorun var demek.

Eki Görüntüle 923170
Bak şu farkı anla. Ben oyunu gidip korsan şekilde başka sitelerden alıyorsam doğru söylüyorsun ama bu Google mağazasında var. Opera kendisi bile geliştirmiş. 2-3 gün AdBlocker kullan sonra bakalım düşüncelerin ne oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı