Adblock Korsan Kullanım Sayılmalı mı?

• Konuyu başlatan tugoli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 153
  • Görüntüleme 10.583
Onlar genelde en fazla korsancı oluyor. 3-5 kitleye göre tüm forumu yargılamak neyin düşüncesi, neyin kafası, anlamıyorum.
Tüm forumu yargılamıyorum. Yazdığım tiplemeleri yargılıyorum vebiraz da eğleniyorum.

Korsana karşıyım kullanmıyorum, bence bu da etik değil ama kullanıyorum diyebilir.

Korsan kullanıyorum ve bunu da kullanıyorum diyebilir.
Bak şu farkı anla. Ben oyunu gidip korsan şekilde başka sitelerden alıyorsam doğru söylüyorsun ama bu Google mağazasında var. Opera kendisi bile geliştirmiş. 2-3 gün AdBlocker kullan sonra bakalım düşüncelerin ne oluyor.
Kullanıma karşı değilim tavra karşıyım.

Günlük hayatımda kullanmam gereken bir konu da yok ayrıca. Girip saçma sapan dizi sitelerinden dizi izlemem, aptal kanallardan haber okumam. Üyeliklerim vardı onu kullanırım basit.

1615802199563.png

Korsan kullanmıyorum ama, bazen işe yarıyor. Daha 478 reklam engellemiş. Artık eskisi kadar işlevi yok bende. Ya da ben beceremedim. Eskiden 100.000 üstünde reklam engellemişti.

Hahaha, girsinler sitene reklam engelleyiciyle o zaman. Koymuyor sonra da sitem ediyor, komik misin kardeşim. Gelir yöntemin beni ilgilendirmiyor, ağlayarak bunu günlüğüne yazabilirsin, ben AdBlock kullanmaya devam edeceğim. 🤣
Koymuyorum. Kopya koruma olmayan oyunları korsan oynamak haktır diyorsun o zaman, öyle mi? Hadi buna da evet de göreyim samimi diyeyim o zaman. :D
Ağlayarak günlüğüme mi yazayım. Hahah. Şimdi anladım nasıl bir kafayla muhatap olduğumu. :D

Koymuyorum. Kopya koruma olmayan oyunları korsan oynamak haktır diyorsun o zaman, öyle mi? Hadi buna da evet de göreyim samimi diyeyim o zaman. :D
Ağlayarak günlüğüme mi yazayım. Hahah. Şimdi anladım nasıl bir kafayla muhatap olduğumu. :D
Ben ona cevap yazmayı bıraktım o çok alınıyor.

Korsana karşıyım kullanmıyorum, bence bu da etik değil ama kullanıyorum diyebilir.

Birisinin şirketi senin üzerinden, senin iznin olmadan, senin verilerinle para kazanacak, bu etik.
Ama sen onları engelleyeceksin, bu etik değil, öyle mi?
Tartışacak birisi değilsin bana göre bu cümlenden sonra. Sana iyi izlenmeler.

Birisinin şirketi senin üzerinden, senin iznin olmadan, senin verilerinle para kazanacak, bu etik.
Ama sen onları engelleyeceksin, bu etik değil, öyle mi?
Tartışacak birisi değilsin bana göre bu cümlenden sonra. Sana iyi izlenmeler.
O dostum sen ayrı bir kafadasın ona etik demedik.

Sen gidip o şirketten izinsiz alınan hizmeti izliyorsun hatırlatırım.

Nasıl bir kafa be bu. E onlar korsan yüklüyor ben mi suçluyum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı