Adblocker Kullanmaya Rağmen Çıkan YouTube Reklamları

Yorumlarınız için teşekkürler. Denemeye başlıyorum.
Hocam Nano adblocker - Nano defender ikilisi hakkında bilgi edinmek isterseniz şu alıntıyı bırakıyorum;

Adblock, Adguard ve Opera reklam engelliyici olarak 3 tane reklam engelleyici kullanıyorum. Youtube'da 2 gündür video şeklinde olmayan reklamlar çıkıyor. Bu sadece bende mi var?
Eki Görüntüle 584411
birden fazla reklam engelleyici kullanmanın bir yararı yok emin ol, hepsi birbirlerinin scriptlerini engelliyor, haliyle saçma sapan hatalar başına gelebiliyor. kuracaksan nano adblocker, nano defender, ghostery 3'lüsünü kurup arkana yaslan.

2013' ten beri AdGuard kullanıyorum. Denemelisin bence.

Opera zaten hepsinin görevini tek başına kendi engelleyicisi ile yapıyor, Siz neden gidip başka engelleyici kuruyorsunuz ki? Özellikle Adblock en çok Bellek tüketen engelleyici.

Opera zaten hepsinin görevini tek başına kendi engelleyicisi ile yapıyor, Siz neden gidip başka engelleyici kuruyorsunuz ki? Özellikle Adblock en çok Bellek tüketen engelleyici.
Teşekkürler. Verdiğiniz adblock çok işime yaradı. Artık reklam çıkmıyor.

Alışmışım. 3'ü de farklı. Adblock artık neredeyse işlevsiz hale geldi. Adguard iyi, operanınki de fena sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…