Adblocker Kullanmaya Rağmen Çıkan YouTube Reklamları

Yorumlarınız için teşekkürler. Denemeye başlıyorum.
Hocam Nano adblocker - Nano defender ikilisi hakkında bilgi edinmek isterseniz şu alıntıyı bırakıyorum;

Ben reklam engelleyici olarak Nano adblocker ve defender ikilisini öneriyorum.
Nano adblocker reklam engelleyici uzantısı. Defender ise reklam engelleyiciyi kapatın uyarısını kaldırıyor.
Defender uzantısı Ublock origin ve Nano adblocker ile çalışıyor. Ublock origin için bir iki ayar yapman gerekiyor.
Nano defender - Ublock origin için yapılması gereken ayarlar
Daha önceden Adblock plus, Adguard, Ublock origin kullandım. Bu uzantılarda gayet iyi reklam engelliyorlar. Ama iş bellek tüketimine geldiğinde, varsayılan ayarlarda bile 80-150 bin arası bellek tüketiyorlar.

Yukarıda paylaştığım reklam engelleyici çoğu filtre açık olmasına rağmen 55-65 bin arası bellek tüketiyor.
Kendi filtrelerine ek olarak Ublock, Adguard, Adblock işe yarar filterelerini barındırıyor.
Bu uzantıyı çoğu konunun altında paylaşmışımdır. Bazen insanlar reklam yapıyorum sanıyor olabilirler. Ama halen kalitesiz ve yüksek bellek tüketen uzantıları kullanmanızı bırakmanız gerektiğini düşünüyorum. Şahsen bu tarz uzantıları denemeden Adblock, Adguard çok iyi deyip geçiyorsunuz.
Sadece bu konunun sayfası açıkken tüm değerleri aldım.

Adblock varsayılan hali;
Eki Görüntüle 437621

Adblock tüm filtreleri açık hali;
Eki Görüntüle 437622

Adguard varsayılan hali;
Eki Görüntüle 437619

Adguard can sıkıcı öğeler hariç tüm filtreleri açık hali;
Eki Görüntüle 437620

Ublock origin varsayılan hali;
Eki Görüntüle 437623

Ublock origin can sıkıcı öğeler hariç tüm filtreleri açık hali;
Eki Görüntüle 437624

Nano adblocker varsayılan hali;
Eki Görüntüle 437626

Nano adblocker can sıkıcı öğeler hariç tüm filtreleri açık hali;
Eki Görüntüle 437625
Adblock gördüğüm en çok kaynak tüketen ve sayfa açılış hızına etki eden uzantı olabilir. Uzantı ayarlarında tüm filtreleri açarken bile, uzantı sayfası kastı. @XanthiN
Ublock origin kendini eskiye göre düzeltmiş. Bir ara Adblock kadar bellek tüketiyordu. Ama sunduğu süzgeçler ve bellek tüketimine bakınca halen Nano adblocker gerisinde kalıyor.

Aynı anda iki reklam engelleyici önermiyorum. Yani Ublock origin kullanırken Opera engelleyicisini kullanmanıza gerek yok. Opera engelleyicisi içinde bulunan Easylist filtresi, reklam engelleyici kapatın uyarısının sitelerde çıkmasına neden oluyor. @M3ric @painkiller

Adblock, Adguard ve Opera reklam engelliyici olarak 3 tane reklam engelleyici kullanıyorum. Youtube'da 2 gündür video şeklinde olmayan reklamlar çıkıyor. Bu sadece bende mi var?
Eki Görüntüle 584411
birden fazla reklam engelleyici kullanmanın bir yararı yok emin ol, hepsi birbirlerinin scriptlerini engelliyor, haliyle saçma sapan hatalar başına gelebiliyor. kuracaksan nano adblocker, nano defender, ghostery 3'lüsünü kurup arkana yaslan.

Birden fazla reklam engelleyici kullanmanın bir yararı yok emin ol, hepsi birbirlerinin scriptlerini engelliyor, haliyle saçma sapan hatalar başına gelebiliyor. kuracaksan nano adblocker, nano defender, ghostery 3'lüsünü kurup arkana yaslan.
Alışmışım. 3'ü de farklı. Adblock artık neredeyse işlevsiz hale geldi. Adguard iyi, operanınki de fena sayılmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı