Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adblocker Kullanmaya Rağmen Çıkan YouTube Reklamları
Ben reklam engelleyici olarak Nano adblocker ve defender ikilisini öneriyorum.
Nano adblocker reklam engelleyici uzantısı. Defender ise reklam engelleyiciyi kapatın uyarısını kaldırıyor.
Defender uzantısı Ublock origin ve Nano adblocker ile çalışıyor. Ublock origin için bir iki ayar yapman gerekiyor. Nano defender - Ublock origin için yapılması gereken ayarlar
Daha önceden Adblock plus, Adguard, Ublock origin kullandım. Bu uzantılarda gayet iyi reklam engelliyorlar. Ama iş bellek tüketimine geldiğinde, varsayılan ayarlarda bile 80-150 bin arası bellek tüketiyorlar.
Yukarıda paylaştığım reklam engelleyici çoğu filtre açık olmasına rağmen 55-65 bin arası bellek tüketiyor.
Kendi filtrelerine ek olarak Ublock, Adguard, Adblock işe yarar filterelerini barındırıyor.
Bu uzantıyı çoğu konunun altında paylaşmışımdır. Bazen insanlar reklam yapıyorum sanıyor olabilirler. Ama halen kalitesiz ve yüksek bellek tüketen uzantıları kullanmanızı bırakmanız gerektiğini düşünüyorum. Şahsen bu tarz uzantıları denemeden Adblock, Adguard çok iyi deyip geçiyorsunuz.
Sadece bu konunun sayfası açıkken tüm değerleri aldım.
Nano adblocker can sıkıcı öğeler hariç tüm filtreleri açık hali; Eki Görüntüle 437625
Adblock gördüğüm en çok kaynak tüketen ve sayfa açılış hızına etki eden uzantı olabilir. Uzantı ayarlarında tüm filtreleri açarken bile, uzantı sayfası kastı. @XanthiN
Ublock origin kendini eskiye göre düzeltmiş. Bir ara Adblock kadar bellek tüketiyordu. Ama sunduğu süzgeçler ve bellek tüketimine bakınca halen Nano adblocker gerisinde kalıyor.
Aynı anda iki reklam engelleyici önermiyorum. Yani Ublock origin kullanırken Opera engelleyicisini kullanmanıza gerek yok. Opera engelleyicisi içinde bulunan Easylist filtresi, reklam engelleyici kapatın uyarısının sitelerde çıkmasına neden oluyor. @M3ric@painkiller
Adblock, Adguard ve Opera reklam engelliyici olarak 3 tane reklam engelleyici kullanıyorum. Youtube'da 2 gündür video şeklinde olmayan reklamlar çıkıyor. Bu sadece bende mi var? Eki Görüntüle 584411
Adblock, Adguard ve Opera reklam engelliyici olarak 3 tane reklam engelleyici kullanıyorum. Youtube'da 2 gündür video şeklinde olmayan reklamlar çıkıyor. Bu sadece bende mi var? Eki Görüntüle 584411
birden fazla reklam engelleyici kullanmanın bir yararı yok emin ol, hepsi birbirlerinin scriptlerini engelliyor, haliyle saçma sapan hatalar başına gelebiliyor. kuracaksan nano adblocker, nano defender, ghostery 3'lüsünü kurup arkana yaslan.
Opera zaten hepsinin görevini tek başına kendi engelleyicisi ile yapıyor, Siz neden gidip başka engelleyici kuruyorsunuz ki? Özellikle Adblock en çok Bellek tüketen engelleyici.
Opera zaten hepsinin görevini tek başına kendi engelleyicisi ile yapıyor, Siz neden gidip başka engelleyici kuruyorsunuz ki? Özellikle Adblock en çok Bellek tüketen engelleyici.
Birden fazla reklam engelleyici kullanmanın bir yararı yok emin ol, hepsi birbirlerinin scriptlerini engelliyor, haliyle saçma sapan hatalar başına gelebiliyor. kuracaksan nano adblocker, nano defender, ghostery 3'lüsünü kurup arkana yaslan.