'AddlnProcess.exe" çok fazla GPU kullanıyor

bnymn18

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım - Bilgisayar Teknisyeni - Halkla İlişkiler Uzmanı
Merhaba iyi günler diliyorum.
Bugün itibari ile bilgisayarımda GPU %100 kullanmaya başladı...
Normalde oyun harici masaüstünde dolaşırken %1 kullanırken şu anda %100'e ulaşıyor. Oyunlarda ve masaüstünde donmaya sebep oluyor.
Görev yöneticisinde sorunu buldum. İşlemi sonlandırıyorum GPU %1 ila 5 arasında kalıyor ancak 10-15 saniye sonra tekrar ''AddlnProcess.exe" açılıyor ve %100 oluyor.
Bu görev yöneticisindeki döküm dosyası:
@Recep Baltaş
gg.jpg

sorun.jpg

Son düzenleme:
Merhaba iyi günler diliyorum. Bugün itibari ile bilgisayarımda GPU %100 kullanmaya başladı.
Normalde oyun harici masaüstünde dolaşırken %1 kullanırken şu anda %100'e ulaşıyor. Oyunlarda ve masaüstünde donmaya sebep oluyor.
Görev yöneticisinde sorunu buldum. İşlemi sonlandırıyorum GPU %1 ila 5 arasında kalıyor ancak 10-15 saniye sonra tekrar ''AddlnProcess.exe" açılıyor ve %100 oluyor.

Eki Görüntüle 1320979

Sanırım o bir miner gibi duruyor. Üstüne tıklayıp işlemi sonlandır de.
Sonra da Malwarebytes ile bir tarama yapmanı öneririm.

Sanırım o bir miner gibi duruyor. Üstüne tıklayıp işlemi sonlandır de.
Sonra da Malwarebytes ile bir tarama yapmanı öneririm.
Tekrar çıkıyor şuanda dediğiniz programları kuruyorum.

Bir yerden virüs gelmiş size. Virüs miner virüsü olduğu için ekran kartınızı sömürüyor. Malwarebytes ile tarayın silin geçecektir. Bu virüsler GPU'nuzun ömrünüde bitirir.

Bir yerden virüs gelmiş size. Virüs miner virüsü olduğu için ekran kartınızı sömürüyor. Malwarebytes ile tarayın silin geçecektir. Bu virüsler GPU'nuzun ömrünüde bitirir.
bu program ne kadar tarama yapıyor bilginiz varmı program hakkında ?
bilginiz var ise izleyeceğim adımları anlatır mısınız?

Az önce 27 tane sorun buldu ve temizledim bu ise kurduğumdan beri sağ alt köşede çıkıp duruyor. Anladığım kadarıyla da benim sorunum ile alakalı ancak sorunlar arasında bu yoktu. 15-20 saniyede bir sağ alt köşede bildirim olarak bunu veriyor

123.jpg

Son düzenleme:
Bu program ne kadar tarama yapıyor bilginiz var mı program hakkında?
Bilginiz var ise izleyeceğim adımları anlatır mısınız?

Az önce 27 tane sorun buldu ve temizledim bu ise kurduğumdan beri sağ alt köşede çıkıp duruyor. Anladığım kadarıyla da benim sorunum ile alakalı ancak sorunlar arasında bu yoktu. 15-20 saniyede bir sağ alt köşede bildirim olarak bunu veriyor.

Eki Görüntüle 1321037

GPU sorununuz düzeldiyse kaldırabilirsiniz. Bu sorunu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı