Adguard güvenilir mi?

The Batman

Decipat
Yer
Gotham
Telefonumda Adguard programı var. VPN aracılığı ile reklam engelliyor. Google Chrome'da engellemesi için APK olarak yükledim. Gayet güzel çalışıyor.Youtube hariç diger uygulamalarında reklamlarını engelliyor.Premium'a yükselttim. 3 aylık bedava verdiler korona sebebiyle .Rus yazılımmış. Ruslara ve Çinlilere güven olmaz deniyor yazılımda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Telefonumda Adguard programı var. VPN aracılığı ile reklam engelliyor. Google Chrome'da engellemesi için APK olarak yükledim. Gayet güzel çalışıyor.Youtube hariç diger uygulamalarında reklamlarını engelliyor.Premium'a yükselttim. 3 aylık bedava verdiler korona sebebiyle .Rus yazılımmış. Ruslara ve Çinlilere güven olmaz deniyor yazılımda. Siz ne düşünüyorsunuz?
Senelerdir kullandığım bir reklam engelleyeci gram hatasını görmedim sorunsuzca kullanıyorum hala

Telefonumda adguard programı var. VPN aracılığı ile reklam engelliyor. Google Chrome'da engellemesi için APK olarak yükledim. Gayet güzel çalışıyor. YouTube hariç diger uygulamalarında reklamlarını engelliyor. Premium'a yükselttim. 3 aylık bedava verdiler korona sebebiyle .Rus yazılımmış. Ruslara ve çinlilere güven olmaz deniyor yazılımda. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güvenilir, yıllardır kullanıyorum hem PC'de hem telefonda. Premium kullanmanızı tavsiye ederim.

Güvenilir olduğundan emin olmayın derim ben. Kesin ondandır diyemem ama formattan sonra Chrome'a kurdum. Bu sabah Steam hesabım çalındı. Çalan mail hesabının uzantısı .r* gibi gözüküyor .ru olduğunu tahmin ediyorum. Spyhunter da zaten malware dosyası olarak siliyor kendisini.

Güvenilir olduğundan emin olmayın derim ben. Kesin ondandır diyemem ama formattan sonra Chrome'a kurdum. Bu sabah Steam hesabım çalındı. Çalan mail hesabının uzantısı .r* gibi gözüküyor .ru olduğunu tahmin ediyorum. Spyhunter da zaten malware dosyası olarak siliyor kendisini.

Hocam dediğiniz şey farklı bir virüsten kaynaklanıyor olabilir kendi sunucumun DNS adresi olarak AdGuard'ın DNS'ını kullanıyorum Chrome da ilk olarak kurduğum eklentidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı