Adguard güvenilir mi?

Telefonumda AdGuard programı var. VPN aracılığı ile reklam engelliyor. Google Chrome'da engellemesi için APK olarak yükledim. Gayet güzel çalışıyor. YouTube hariç diger uygulamalarında reklamlarını engelliyor. Premium'a yükselttim. 3 aylık bedava verdiler korona sebebiyle. Rus yazılımmış. Rus'lara ve Çinlilere güven olmaz deniyor yazılımda. Siz ne düşünüyorsunuz?

PC'de 1 yıldan fazladır kullanıyorum Chrome eklentisi olarak.
Baş tacı.

Güvenilir olduğundan emin olmayın derim ben. Kesin ondandır diyemem ama formattan sonra Chrome'a kurdum. Bu sabah Steam hesabım çalındı. Çalan mail hesabının uzantısı .r* gibi gözüküyor .ru olduğunu tahmin ediyorum. Spyhunter da zaten malware dosyası olarak siliyor kendisini.
benimde aynısı oldu. son 1 aydır. steam hesabı sizinkisi gibi. br uzantılı eposta ile çalındı. ve son 1 haftadır facebook hesabım 3. kez çalındı. 3 kere kurtarmama rağmen. ayrıcı iki yönlü doğrulama faktörü açıkken.

Güvenilir olduğundan emin olmayın derim ben. Kesin ondandır diyemem ama formattan sonra Chrome'a kurdum. Bu sabah Steam hesabım çalındı. Çalan mail hesabının uzantısı .r* gibi gözüküyor .ru olduğunu tahmin ediyorum. Spyhunter da zaten malware dosyası olarak siliyor kendisini.
aynı sorunu bende yaşadım. Eklenti olarak değil ama bilgisayara indirdim ve steam hesabım çalınmış gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı