Peki neden ? Farkı nedir ? En çok indirmeye AdGuard sahip olduğu için indirdim. Bir sıkıntı falan mı çıkar ?AdGuard eski chrome eklentilerinden biridir. Güvenilir ve kullanışlı ama ben Ublock Origin kullanmanızı tavsiye ederim.
Hayır sıkıntı çıkmaz. Ublock Origin açık kaynak kodlu ve ücretsiz olduğu için önerdim. AdGuard kaliteli bir reklam engelleyicidir.Peki neden ? Farkı nedir ? En çok indirmeye AdGuard sahip olduğu için indirdim. Bir sıkıntı falan mı çıkar ?
Sizin önerdiğiniz de ücretsiz. AdGuard peki sonra para falan istemez umarım.Hayır sıkıntı çıkmaz. Ublock Origin açık kaynak kodlu ve ücretsiz olduğu için önerdim. AdGuard kaliteli bir reklam engelleyicidir.
Teşekkür ederim hocam.Default servers Connect to public AdGuard DNS server
AdGuard DNS will block ads and trackers.
IPv4:
94.140.14.14
94.140.15.15
Bu dns adresini kullanın çoğu sitede reklam görmiyeceksiniz ve ublock origin kullanın.
Bende daha dün kurdum AdGuard. YouTube'da hep 2 Reklam vardı. Sinir etti hep beni yıllarca. Daha dün YouTube'da 10 Reklam olacağını duyunca hemen kurdum. Belki güzeldir diye. Mükemmel bir şeymiş valla.Yaklaşık 6-7 yıldır AdGuard kullanıyorum. Filtreleri ve diğer özellikleri çok iyi. Ayrıca ince ayar yaparsanız AdBlock kapatmanızı isteyen siteler bile uyarı vermiyor.
Şu ana kadar güvenlik ile ilgili sorun yaşamadım.
Bu zamana kadar AdBlock kullanmadan nasıl internette gezdiniz hayret ediyorum. Yeni bir PC'ye geçtiğimde ilk iş AdGuard kurmak oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.