AdGuard güvenilir midir?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Google Chrome kullanıyorum ve YouTube'daki reklamlardan çok sıkıldığım için AdGuard indirdim. Sizce AdGuard güvenilir midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Yaklaşık 6-7 yıldır AdGuard kullanıyorum. Filtreleri ve diğer özellikleri çok iyi. Ayrıca ince ayar yaparsanız AdBlock kapatmanızı isteyen siteler bile uyarı vermiyor.
Şu ana kadar güvenlik ile ilgili sorun yaşamadım.

Bu zamana kadar AdBlock kullanmadan nasıl internette gezdiniz hayret ediyorum. Yeni bir PC'ye geçtiğimde ilk iş AdGuard kurmak oluyor.

Yaklaşık 6-7 yıldır AdGuard kullanıyorum. Filtreleri ve diğer özellikleri çok iyi. Ayrıca ince ayar yaparsanız AdBlock kapatmanızı isteyen siteler bile uyarı vermiyor.
Şu ana kadar güvenlik ile ilgili sorun yaşamadım.

Bu zamana kadar AdBlock kullanmadan nasıl internette gezdiniz hayret ediyorum. Yeni bir PC'ye geçtiğimde ilk iş AdGuard kurmak oluyor.
Bende daha dün kurdum AdGuard. YouTube'da hep 2 Reklam vardı. Sinir etti hep beni yıllarca. Daha dün YouTube'da 10 Reklam olacağını duyunca hemen kurdum. Belki güzeldir diye. Mükemmel bir şeymiş valla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı