Adguard kullanmayın, reklamı da düzgün engelleyemiyor zaten. uBlock kullanın.YouTube, Gmail ve daha birçok oturumum AdGuard yüzünden kapanıyor, önceden oluşturulmuş bir konuda çözüm vardı denedim fakat olmadı ne yapabilirim? Başka bir yöntemi var mıdır?
Adguard kullanmayın, reklamı da düzgün engelleyemiyor zaten. uBlock kullanın.YouTube, Gmail ve daha birçok oturumum AdGuard yüzünden kapanıyor, önceden oluşturulmuş bir konuda çözüm vardı denedim fakat olmadı ne yapabilirim? Başka bir yöntemi var mıdır?
(Düzeltme) uBlock Origin'i ekledim birkaç Youtube videosunun reklamlarını engelledi, teşekkürler.Adguard kullanmayın, reklamı da düzgün engelleyemiyor zaten. uBlock kullanın.
Bende engelliyor, tarayıcınızda vb. sorun olabilir.Şimdi ekledim fakat Youtube reklamlarını engellemiyor.
Evet engelliyormuş, Origin'siz olanı eklemişim.Bende engelliyor, tarayıcınızda vb. sorun olabilir.
Hocam çözüldü mü sorununuz?Evet engelliyormuş, Origin'siz olanı eklemişim.
Evet, tabii.Hocam çözüldü mü sorununuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.