Adidas campus 00s almaya değer mi?

Grizi

Hectopat
Yer
Antalya/Fransa
Daha fazla  
Arkadaşlar Adidas campus 00s siyah kadife dokulu modelinden almayı düşünüyorum. Lise hayatı için dayanıklı mıdır veya dış malzemesi yüzünden çabuk eskir mi? Kısaca alınır mı?

Kadife biraz su biraz çamura denk gelirse kötü kirlenir. Sonra temizlemesi de zor. Ben olsam deri alırdım.

Maşallah fiyatı da görmemiştim.

Uzun yıllar kullanılır mı sizce deneyimleyen var mı?

Aldığım orijinal Adidas ve Nike ayakkabılar 1 sene dayanmıyor patlıyor açılıyor.

Açık söylemek gerekirse ayağımdan kaynaklı diye düşünürdüm ama bence ülkemize gelenler kötü üretim bana öyle geliyor. En kötü fabrika falan bununla ilgili birçok yerde yazılar görmüştüm Amerika Avrupa'ya giden ürünlerle bize ve bizim gibi ülkelere gönderdiklerinde kalite farkı var diye. Eskiden kastım 6-7 sene önce başkaydı şimdiki ayakkabılar dayanmıyor fazla.

Aldığım orijinal Adidas ve Nike ayakkabılar 1 sene dayanmıyor patlıyor açılıyor.
Şuan aktif olarak Nike ve Adidas’ın koşu ayakkabılarını kullanıyorum. Konforlular evet ama çabuk eskiyorlar dediğiniz gibi. Ben bu eskimeyi iki ayakkabınında komple file olmasına veriyordum fakat sizin dediğiniz gibi de olabilir.
Yabancılardan okuduğum kadarıyla Campus 00s’leri uzun süre kullananlar var fakat bizlerden kullanıp deneyimini paylaşabilecek biri varsa deneyimini anlatabilir diye buraya konu açtım. Kullanan varsa önerisini bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı