1Ryomen Sukuna
Decapat
Ülke boy ortalaması kısa oldugu için büyük ayak da az fakat uzun boylular olarak aslında övünmemiz gereken konu da ayak numarası 
Ustam neden öyle diyorsun ki bende 46 giyiyorum çok şaşıracak bir şey değil gibi.Çok büyük numara ya. Kim giyiyor 45.5 numara.![]()
Ben övünemiyorum maalesef, ayağımın 43 numara olmasını isterdim. Bütün güzel modeller ve indirimler o numaralarda oluyor. Beğendiğim çoğu modelin 46'sı olmuyor ve 43 numaraya göre çok daha pahalı oluyorlar.Ülke boy ortalaması kısa oldugu için büyük ayak da az fakat uzun boylular olarak aslında övünmemiz gereken konu da ayak numarası![]()
Krampon bulamıyorum ben sıkıntı orda sadece keske 45 olsa.Ben övünemiyorum maalesef, ayağımın 43 numara olmasını isterdim. Bütün güzel modeller ve indirimler o numaralarda oluyor. Beğendiğim çoğu modelin 46'sı olmuyor ve 43 numaraya göre çok daha pahalı oluyorlar.
Ortalama üstü ya ondan.Ustam neden öyle diyorsun ki bende 46 giyiyorum çok şaşıracak bir şey değil gibi.
Hocam Adidasın kendi sitesinde falan numaralar olması lazım bende geçen aldım F50 League 46.5 numaraKrampon bulamıyorum ben sıkıntı orda sadece keske 45 olsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.