Adidas Predator 19.3 ayağıma girmiyor

Nike'a göre 23 cm 36 numaraya denk oluyor. Adidas'ta ise 38. Ben sadece kendi tecrübemin olduğu Nike ayakkabılara baktım. Birkaçını şöyle bırakıyorum. Attığım linklerde numaralar karışık. ( 36-37.5) Kramponlarda tam numara almak genelde sıkıntı çıkarıyor ama kesinlikle çevrenizdeki bir mağazadan denemeden almayın derim.

Nike JR Legend 8 Academy TF En ucuzu burda, 36 ve 37.5 numarası mevcut.
Nike Jr. Tiempo Legend 8 Academy Tf Yukarıda ayakkabının farklı rengi olup 36.5 ve 37.5 numarası mevcut.
Nike Jr Phantom Gt Club Tf Bu da Phantom serisinin en giriş ayakkabısı olup bahsettiğim numara aralığında tüm numaralar mevcut.
Nike Jr Phantom Gt Academy Df Tf Bu ayakkabı da bir yukarıdaki ayakkabının bir üst modeli. Aynı zamanda attıklarım arasında en pahalısı. Yine bahsettiğim numara aralığında ki tüm numaralar mevcut.

Yukarıda bahsettiğim gibi bir Nike mağazasında bu iki modelin numaralarını denemeniz gerek. Size şimdi aynı numaranı al desem dar, 1 numara büyük al dersem büyük gelebilir. Ekstra not olarak ikinci linkte attığım Sportive mağazasını kullanacak olursanız internetten alışveriş yapmanızı önermem. Çok farklı sorunlar çıkardıklarından dolayı kendim de tercih etmedim. Bireysel olarak şehrinizde mağazası varsa ordan alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı