Adım Adım Tahta Kasa Yapımına Başlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim. Sistemi topladım artık işim kasa ile şöle bir fikir gelmişti aklıma, astar boya ve vernik ile iç kısımlarını hazır kaplama veya astar boyaylada dış kısmını yapmayı planladım hava akımına gelince arkayı egzoz önü blower olarak kullanacağım. Anakart montajı için metal plaka mevcut ekran kartı montajı hdd ve cd sürücüleri için parça plakalar mevcut bunları kasaya monte edip kasayı güzelleştirip kullanmak istiyorum bu arada sistem şöyle;
[h=1]Gigabyte GA-970A-D3-AMD FX 8150 3.6 GHz-8GB TEK SLOT 1333 MHz-
Sistemi bitirdi dediğim gibi tek kasa işi kaldı sirikülasyon konusunda tecrübem var elbette sizinde dediğiniz gibi tahta elbette ısınacak ama sonuçta zevk ile güzel birşey çıkarmaya çalışıcağım ortaya ben güzel bir modifiye ile uygun fanlar ile kasada uygun hava sirükilasyonununun oluşacağına inanıyorum.
Özellikle çoğu kasada psu altta olmakla birlikte ayak boyları kısa ve hava alamıyor ayakları biraz uzun düşnüyorum ön tarafada mesh panel gibi birşey üstte dahil olmak üzere elimden geldiğince girip mesajları cevaplamaya çalışıyorum. İlgilenen herkese çok çok teşekkürler yorumlar hergeçen gür fikir sahibi ediyor...
[/h]

Oglen vakti buraya konan ve begenilmeyen kasa'dan yola cikarak, Karakovan bali ureten arilarin kovanlarindan esinlenerek bir kasa eskizlemistim, ancak yukleme olayini cozdum Ali sagolsun.

Tasarim fikri : Agacin dogal strukturunu kullanmak, dikey dizilim ile havalandirma saglamak ve minimum toz birikecek yuzey yaratmak, kasanin ust tarafini gorsel olarak kullanilabilir bir alan olarak algilamatmak, minimum kitsch hissiyati.

mert-can-urcan-albums-basit-picture120-20130125-160654.jpg

Benim de 1333 MHZ çift modül. 1866 yapayım diyorum, gerek yok diyorlar :D Ama yeni alanlara mutlaka 1866 al diyorlar. Anlamadım harbiden.

Bu arada sen kafana takmışsın, pek ümidim yok ama bekliyorum :D İnşallah güzel bir şey çıkar ortaya.
Biraz estetik kat, yoksa normal bir kasadan hiçbir farkı kalmaz.

Arkadaşlar galiba işten vazgeçicem bir kaç küçük test yapayım dedim dedikleriniz çıktı.En iyisi hazır almak şimdilik :) Ne vernikle nede astarla olacak iş değil.
3 ADET KASA BULDUM UYGUN SİZCE 3 ÜNDEN HANGİSİNİ ALAYIM;
Aerocool VS-3 Advanced 10 Fan Takılabilir 2 x USB 3.0 SSD Ready Mid-Tower Oyuncu Kasası (AE-VS3A) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Dark Truva USB3.0 2 Fanlı Mesh Panel ATX Oyuncu Kasası (DKCHTRUVA) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

3R SYSTEM R460 kasa - inventus

Aerocool'un üstünde fan yuvası yok dark evodaki hoşuma gitmedi 3rsystemde yorumlayanlar iyi değil diyor sizce hangisi ? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00