Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim. Sistemi topladım artık işim kasa ile şöle bir fikir gelmişti aklıma, astar boya ve vernik ile iç kısımlarını hazır kaplama veya astar boyaylada dış kısmını yapmayı planladım hava akımına gelince arkayı egzoz önü blower olarak kullanacağım. Anakart montajı için metal plaka mevcut ekran kartı montajı hdd ve cd sürücüleri için parça plakalar mevcut bunları kasaya monte edip kasayı güzelleştirip kullanmak istiyorum bu arada sistem şöyle;
[h=1]Gigabyte GA-970A-D3-AMD FX 8150 3.6 GHz-8GB TEK SLOT 1333 MHz-
Sistemi bitirdi dediğim gibi tek kasa işi kaldı sirikülasyon konusunda tecrübem var elbette sizinde dediğiniz gibi tahta elbette ısınacak ama sonuçta zevk ile güzel birşey çıkarmaya çalışıcağım ortaya ben güzel bir modifiye ile uygun fanlar ile kasada uygun hava sirükilasyonununun oluşacağına inanıyorum.
Özellikle çoğu kasada psu altta olmakla birlikte ayak boyları kısa ve hava alamıyor ayakları biraz uzun düşnüyorum ön tarafada mesh panel gibi birşey üstte dahil olmak üzere elimden geldiğince girip mesajları cevaplamaya çalışıyorum. İlgilenen herkese çok çok teşekkürler yorumlar hergeçen gür fikir sahibi ediyor...[/h]